Deutsch
Dansk
English

Barer, tapas och pubmat

Att hitta en pub eller bar i Halmstad är lätt, men att välja kan bli svårt. Här har vi samlat några tips till dig.

The Bull’s Pub

Mitt i city på Lilla torg hittar du The Bull’s Pub Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., belägen i en mysig gammal brandstation. Här får du ett stort utbud av ölsorter och cocktails. The Bulls har även Halmstads största uteservering. Under våren fylls torget av palmer, barer och sköna sittplatser som är kvar ända fram till hösten. Restaurangen är av internationell karaktär med vällagad och rustik mat i gemytlig atmosfär. Men se till vara snabb, platserna blir snabbt upptagna!

Zigges Garage i Halmstad

Tapas på Zigges Garage. Foto: Zigges Garage

Zigges Garage

Beger du dig ner mot Nissan, till Hamngatan, finns tapas- och cocktailbaren Zigges Garage Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. På Zigges Garage njuter du av tapas och pintxos lagade med kärlek och nyskapande cocktails rörda till perfektion. Varje fredag bjuds det in till aperitivo, medelhavets motsvarighet till after work, med en välfylld buffé. Ett hett tips är att avsluta kvällen på Zigges rooftop bar med skön känsla och fin utsikt över Nissan.

Krog & Co

Längs med Storgatan i city ligger Krog & Co Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. ett brasseri med svenska rötter. Här möts du av en avslappnad känsla där mat, dryck och människor förenas. Slå dig ner på deras populära uteservering och beställ in de välkända kycklingvingarna. Du lär inte bli besviken!

Nachos på La Cocaracha i Halmstad

La Cocaracha. Foto: La Cocaracha

La Cocaracha

Längs Storgatan hittar du även La Cocaracha Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Här kan du kombinera en bit mat i restaurangen med pubhäng och dans natten lång. Restaurangen erbjuder bland annat nachostallrikar som är väldigt populära att dela på.

Restaurang Norre Port

På soligt läge vid Norre torg ligger Restaurang Norre Port. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Här hittar du klassiska rätter som kött- och fiskplanka, men även steakhouse-rätter som burgare, hängmörad kalventrecote eller vitlöksmarinerade tigerräkor.

The Fox & Anchor

På andra sidan torget finns The Fox & Anchor Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. som erbjuder ett stort utbud av öl och whisky samt god pubmat.

Baren på Källarkrogen Vinyl i Halmstad

Källarkrogen Vinyl. Foto: Källarkrogen Vinyl

Källarkrog Vinyl

På Hamngatan i city ligger Källarkrogen Vinyl, Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. mysigt belägen i en källare från 1897. Bland underbara tegelväggar och valv serveras här spännande matupplevelser i avslappnad miljö. Sommartid kan du välja att byta källarmiljön mot härligt uteserveringshäng, alldeles vid Nissans kajkant med trevlig utsikt mot Stadsbiblioteket och Nissastrand på andra sidan.

A Little Party

Visste du att Halmstad har något så unikt som en champagnebar? Precis vid Nissans kajkant hittar du denna pärla, perfekt för dig som älskar champagne med noga utvalda tillbehör och välsmakande varmrätter. I kylarna hos A Little Party Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. finns alltid mer än tvåhundra olika champagner och samtliga går att få på glas.

Mer mat och dryck

Guldkorn

Mer av Halmstad