English
Publicerad 14 mars 2023

Succé igen för rekryteringsmässan

För att vara himla exakta så ställde 28 taggade besöksnäringsföretag från Halmstad ut. Och 543 hugade jobbspekulanter dök upp på Halmstads Teater.

Personal- och kompetensförsörjningsbehovet inom besöksnäringen kvarstår som säkert många har noterat. Så vi på Destination Halmstad körde tillsammans med Halmstad City och besöksnäringen i Halmstad en repris på förra årets succé - en rekryteringsmässa på Halmstads Teater den 13 mars.

Flera av de utställande företagen fick napp, och kommer att göra fördjupade intervjuer. Och de arbetssökande fick en bra chans att möta en potentiell arbetsgivare öga mot öga. Det pratades och matchades och när portarna stängdes klockan 19.00 fanns det nöjda deltagare på bägge håll. Förhoppningsvis blir det ett välbehövligt tillskott av personal hos Halmstads fina besöksnäring. Och nya möjligheter för alla som söker jobb.

Ett litet ps: Det var ett riktigt ruskväder med regn och blåst i samband med rekryteringsmässan. Men det avskräckte inte alla som sökte sig hit. Imponerande.