English
Publicerad 31 oktober 2022

Grattis My Feldt!

Vid Näringslivsgalan i Halmstad den 28 oktober 2022 utsågs My Feldt till Årets besöksnäringsföretag. Priset tog hon emot tillsammans med brodern Putte Oscarsson.

Bakom priset står Visita Södra i samarbete med oss på Destination Halmstad. I år gick det till en person, My, och företagen Feldts Bröd & Konfekt Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., Tivolikiosken Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och Glasskiosken som lekfullt sätter Halmstad på kartan, både lokalt, nationellt och internationellt. Lyskraften går inte att motstå. Och i allt finns hennes älskade bror och kompanjon Putte vid hennes sida - ett oslagbart team.

Här är motiveringen

Var inte så himla ängslig. Bara gör!

När andra drar ner så drar hon på. Skrattet är viktigare än någonsin, och att skatta sig lycklig för vad livet ger. Hjärtat är stort och övertygelsen om att en färgglad miljö piggar upp. Men miljö är så mycket mer.

Här finns en omtanke kring allt som kommer från jord till bord, från tanke till produkt. Att vara hållbar är att hålla om själva ursprunget till livet. Gärna nära. Vår vinnare är en passionerad entreprenör som alltid är villig att dela med sig av sina kunskaper och klokskaper. Det handlar om hantverk och tankeverk, glädjekrumelurer och tankebrus.

Hon har en personlighet och närvaro som gått rakt genom TV-rutan och som lockar besökare till Halmstad från hela Sverige, och långt utanför landets gränser, för att smaka på hennes godsaker.

Det är ”min bror och jag” som genomsyrar utvecklingen av företaget. Först var det bara ett, sedan blev det två och nu är det tre. Tillsammans har de satsat sig ur pandemin och hjärtat ska alltid vara med. Kan du dela med dig – bara gör! Kan du lyfta lokala råvaror och producenter – bara kör! Idag, och alla andra dagar gäller hennes klädkod: Leende. Så var snäll, inse att konstigt är coolt och älska bullar!

Oh My God!

Kriterierna för priset

Priset delas ut till en aktör som bidragit till nytänkande och innovativ utveckling av besöksnäringen i Halmstad. Vinnaren av årets besöksnäring sprider och delar nya färdigheter och kunskaper för att stärka besöksnäringen och utvecklar målmedvetet en hållbar verksamhet.

Länkar