English
Publicerad 22 juni 2022

Webbplats för besökare - nu även på tyska

Printscreen på destinationhalmstad.se:s tyska startsida

Den tyska startsidan

Lagom till högsäsongen släpper Destination Halmstad AB sin webbplats för besökare även på tyska.

Tyska är det fjärde största språket bland webbplatsbesökare på destinationhalmstad.se. Det senaste året har knappt 6000 sidvisningar varit av besökare som har ställt in sin enhet på tyska.

– Vi hoppas kunna öka mängden tyska besökare ordentligt kommande år genom att finnas tillgängliga med grundläggande och inspirerande information på det inhemska språket. Detta underlättar även för Halmstad Tourist Centers arbete, samt möjligheten att marknadsföra Halmstad på den tyska marknaden, säger Marcus Andreasson, chef på marknadsavdelningen, Destination Halmstad.

Tyskland är en av Visit Swedens prioriterade utlandsmarknader. Redan nu har vi börjat märka av hur tyskar och andra nationaliteter har börjat återkomma till Sverige efter tidigare nedslängningar och begränsningar

Den tyska webbplatsen som nu lanseras är en första version. Vi kommer fortsätta arbeta med den för att förfina innehållet än mer. Hela destinationhalmstad.se finns sen tidigare på svenska och engelska. Även en dansk version, som snart ska få ett omtag, finns.

Se den tyska webbplatsen.

Kontakt

Marcus Andréasson

Chef Marknad
Mobil: 0721-50 35 22
E-post: marcus.andreasson@halmstad.se

Lisa Berggren

Kommunikatör – fokus webb
Mobil: 0733-87 77 43
E-post: lisa.berggren@halmstad.se