Publicerad 18 juni 2020

Sommartider hej, hej!

Logga Turista Hemma i Halmstad

Det blir en lååååååååååång och skön sommar på hemmaplan! Vi på Destination Halmstad har tillsammans med ett gäng härliga besöksmål paketerat massor med upplevelser som ger dig möjlighet att uppleva allt och lite till – med ett hälsosamt mellanrum.

Nu börjar äventyret, oavsett om du vill ha det lugnt och stilla eller fartfyllt. Kolla in checklistan, följ orienteringar och var med på skattjakterna. Det är dags för en riktig långkörare av Turista Hemma!

Testa även vår nya upplevelsegenerator – den är seriöst rolig och givande. Med den kan du skräddarsy din upplevelse i Halmstad. Dra i reglagen och bestäm hur mycket av natur, kultur, puls, aktivitet, mat och dryck som just du vill ha. Vem du än är så finns här massor att uppleva.

Och du, vi i Halmstads kommun är måna om både invånare och besökare därför har vi samlat bra tips på hur du och vi kan hjälpas åt att vara coronasmarta och undvika smittspridning. Vi kallar det Semestra säkert i Halmstad.

Ja, just det. Det var en sak till, eller rättare sagt tre. Ladda ner de två apparna A day in Halland och Naturkartan och håll koll på destinationhalmstad.se så är sommaren räddad. Alla goda ting är ju tre!

Ha en härlig sommar i Halmstad!

Fler nyheter