English
Publicerad 17 april 2024

Vad är det som händer på Klammerdammsgatan 4 i Halmstad?

Gyllene Tider - då och nu. Foto: Fredrik Etoall

Den uppmärksamme besökaren i Halmstads city har säkert lagt märke till att det pågår grejer i affärslokalen där JC en gång huserade. Nu har det börjat hända saker på Klammerdammsgatan 4. Det målas, fixas och grejas. Snart börjar det byggas lite ny inredning. Vad är det som är på gång?

Jo, i lokalen kommer Halmstad Tourist Center att tillfälligt flytta in under tiden som Halmstads Teater renoveras. Här kan invånare och besökare få tips på utflyktsmål i Halmstad och köpa biljetter till föreställningar och evenemang, precis som vanligt. Vi öppnar den 3 juni.

Men, behövs det en så stor lokal för det kanske någon undrar? Frågan är berättigad. För det kommer att ske mer spännande saker på Klammerdammsgatan 4 i sommar!

Unik popup-utställning

I mitten av juli går filmen om Gyllene Tider, Sommartider, upp på biografer i hela Sverige. Vi på Destination Halmstad tycker att det är ett ypperligt tillfälle att hylla bandmedlemmarna som är helt fantastiska Halmstadambassadörer.

Det gör vi med en unik popup-utställning – ”The Gyllene Tider Experience”. Tanken är att ge besökarna en upplevelse, en skön känsla och en bild av hur drömmar kan bli till verklighet. Innehållet kommer att bygga både på originalbandet och på filmen om dem, med deras yngre motsvarighet i den.

Tillfällig samlokalisering livar upp i city

Den tillfälliga samlokaliseringen av Halmstad Tourist Center och popup-utställningen om Gyllene Tider kommer att bidra till ett ännu mer levande city. Det blir denna sommars Kinderegg från Destination Halmstad med samarbetspartners. Mer information kommer längre fram.

På Klammerdammsgatan 4 i Halmstad hittar du

  • Halmstad Tourist Center 3 juni - 31 augusti.
  • The Gyllene Tider Experience 24 juni - 31 augusti. Det kommer att bli en entréavgift.

Öppettider

3 juni - 23 juni:

  • Måndag - Fredag 10.00 - 16.00.
  • Lördag - söndag stängt.

Från den 24 juni - 31 augusti gäller följande:

  • Tisdag - Fredag 10.00 – 18.00
  • Lördag 10.00 – 16.00
  • Söndag 12.00 – 16.00
  • Måndagar stängt

Kontakt

Ann Johansson

Utvecklingsstrateg, Destination Halmstad

Mobil: 0706-70 75 84. E‑post: ann.johansson@halmstad.se