Deutsch
Dansk
English

Indiska toner

Smakerna, dofterna, färgerna... Vad finns det egentligen att inte gilla med den indiska matkulturen? Ge smaklöarna en upplevelse i något av Halmstads Indiska kök.

Indian zayka

Passa på att uppleva Indiens kulinariska mångfald på Indian Zayka, Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. en genuin indisk restaurang mitt i centrum. Traditionella indiska kryddor och smaker med varierad hetta. Sommartid även uteservering längs gågatan. Krämig palak paneer, kryddig curry och het chicken tikka masala. Visst låter det lockande?

Best of india

Mitt i Halmstads innerstad ligger den indiska restaurangen Best of india. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. De indiska kryddorna doftar ljuvligt när du öppnar dörren till restaurangen på Nygatan. Det breda utbudet av rätter gör att du garanterat hittar något som passar alla matpreferenser. Med klassiska rätter som dhal och palak paneer får du uppleva de indiska smakerna när de är som bäst.

Mehak e india

Restaurangen Mehak e India, Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. på Brogatan, har både en färgstark inredning som meny med klassiska indiska smaker. Allt lagas från grunden och här hittar du dessutom generöst med både vegetariska och veganska alternativ. I köket tillagas genuin indisk mat där gästen själv bestämmer styrka på sin rätt.

Mer mat och dryck

Guldkorn

Mer av Halmstad