Deutsch
Dansk
English

Fisk och skaldjur

Fisk och skaldjur hör västkusten till. Slå dig ner intill havet eller mitt i Halmstad city. Njut av allt det goda – från räkfrossa till Surf & Turf med oxfile och hummer.

Hummër Grill & Bar

Till Hummër Grill och Bar Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. på Storgatan ska du bege dig om du uppskattar högklassig hummer och färska skaldjur. Börja kvällen med en friterad hummerstjärt eller en halstrad pilgrimsmussla från förrättsmenyn innan du går vidare till den klassiska rätten Surf & Turf med oxfilé och hummer. Rätten serveras med en len potatispuré och egenslungad aioli. Undrar du hur namnet uttalas? Enkelt – som ett glatt humör! Precis vad du ska ha efter en kväll på Hummër.

Bettans Bar i Tylösand i Halmstad

Bettans Bar. Foto: Pamela Hanne

Bettans Bar

Med havet och Tylösands strand som närmsta granne njuter du här av skaldjur, sushi och asiatisk fusion som en spännande kulinarisk twist. Bettans Bar Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. är en av Hotel Tylösands Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. restauranger och bjuder in till bubbliga luncher och välsmakande middagar. Solnedgången får du på köpet!

Restaurang Skepparstugan

I det natursköna Steninge vid kustvägen mellan Falkenberg och Halmstad finner du Restaurang Skepparstugan. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Här kan du njuta av en magisk räkfrossa med alla de klassiska tillbehören eller en god pizza. Sommartid kan du även sitta utomhus på terrassen eller i trädgården. Under året erbjuder de olika menyer anpassade efter säsong och högtider.

Mer mat och dryck

Mer av Halmstad