Deutsch
Dansk

Halmstads bästa burgarhak

Finns det något bättre än en riktigt god hamburgare? Här har vi samlat några av våra favoritställen med frasiga bröd, högklassigt kött och chilisåser som ger dig en riktig smäll på käften.

Restauranger och pubar i Halmstad där hamburgaren är rockstjärnan och du får hänga med på en konsert du sent kommer glömma.

The Bull’s

På Lilla torg där uteserveringarna ligger i kloss med varandra och sommarpulsen fortsätter in på småtimmarna finns The Bull's. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Restaurangen ligger i en gammal brandstation med en stor uteservering och gemytlig atmosfär. Menyerna tas fram och uppdateras kontinuerligt så rätterna byts ofta ut. Men på menyn finner du alltid deras läckra högrevsburgare som knappast lär bytas ut. Med deras egen hamburgerdressing och bröd från Skånskan är Bull’s Cheeseburger en klassisk favorit. Vi vet varför, testa du också så förstår du varför.

The Bulls uteservering på Lilla torg i Halmstad

The Bulls uteservering på Lilla torg. Foto: Andreas Svensson

Hummër

Mitt i stan ligger Hummër, Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. ett härligt matställe med många spännande alternativ på menyn. Om du undrar hur det uttalas när du ska berätta för dina vänner, så är det alltså precis som ett glatt humör.

Oavsett hur det uttalas så erbjuder de, bland mycket annat, en väldigt god högrevsburgare som finns med både på lunchmenyn under vardagar och på kvällsmenyn. Smakrikt kött, spröda fries, fräscht bröd och habaneromayo. Dessutom finns det en mysig, men inte så stor, uteservering längs Storgatan där solen steker härligt under dagen.

Många hamburgare

Foto: Dragos Condrea, Mostphotos

Ulvereds Hjorthägn

Ute i den Halländska skogen, precis på gränsen mellan Halmstad och Laholm, hittar du den magiska platsen Ulvereds Hjorthägn. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Här erbjuds en legendarisk hjortburgare på lokalt hjortkött med knaperstekt vildsvinsbacon och massor av annat gott. Eller varför inte prova en vildsvinsburgare, också den med vildsvinsbacon och lokal ost från Skottorp. Passa på att njut lite extra av naturen och ta en promenad på Ulvereds naturstig eller besök deras fantastiska gårdsbutik.

Hotbox Burgers

Finns det något som skriker street food så mycket som just burgare? På Österskans öppnar under försommaren Hotbox Burgers Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. sitt hamburgerhak. Här serveras burgare gjorda på kött från Wapnö Gård Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och bröd från Östras Bröd Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., vilket gör Hotbox Burgare till riktiga Halmstadburgare. Missa heller inte deras haloumiburgare med grillost från Skottorp Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och en jalapeñomajonnäs som du sent kommer att glömma.

Bastard Burgers

Med inspiration från New York och rötterna i Norrland levererar Bastard Burgers Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. på Klammerdammsgatan otroligt smakrika smashburgare. Med hamburgare gjorda på riktigt bra råvaror och med ett stort veganskt utbud finns det något för alla smaker och preferenser.

Mer mat och dryck

Mer av Halmstad