Fira nyår i Halmstad

Välkommen att fira in det nyår året hos oss på västkusten i Halmstad. Vi ser fram mot året 2023 tillsammans med dig.

Tre personer håller tomtebloss

Foto: Annastasia, Mostphotos

Take away och nyårsöppna restauranger

Lyxa till nyårsafton med ett restaurangbesök eller beställ hem en smakfull nyårsmeny som take-away. Listan fylls på löpande närn nyår 2002/2023närmar sig.

Tips vi lyfte till nyårsfirandet 2021/2022

Vänner skålar på nyår

Foto: Aleksandra Davydov, Mostphotos

Nyårspaket och boende

Lyxa till det med en övernattning och festmeny på något av Halmstads hotell över nyår. Här har vi samlat tips på de boende som erbjuder festliga nyårspaket. Gott nytt år 2023!

Poakettips som vi lyfte till nyårsfirandet 2021/2022

Hotel Continental
Ett härligt och sprakande nyårspaket med nyårsfest, afternoon tea och nyårsbuffé och övernattning inklusive fri tillgång till Continental Spa.

Hotel Tylösand
Nyårsfest på Hotel Tylösand med spa, bubbel, trerätters nyårssupé, liveband i festvåningen och ett storslaget fyrverkeri som ses allra bäst från balkongen.

Hotell Mårtenson
Fira in det nya året på Hotell Mårtenson. Nyårsfirandet hos oss innehåller matupplevelser i kombination med härliga människor och oväntade överraskningar. Njut av en exklusivt komponerad 3-rätters meny ackompanjerat till levande musik. När 12-slaget närmar sig är du välkommen upp på Gretas Tak där vi skålar in det nya året tillsammans till stadens fyrverkerier och bubbel.

Halmstad Plaza
Skåla in det nya året på Halmstad Plaza. På rummet väntar en flaska mousserande vin och choklad innan ni avnjuter en 3-rätters middag i vår restaurang Angelini som erbjuder det bästa av två världar med mat från italiensk-amerikanska köket. Tillsammans skålar vi in det nya året på vår Skybar med en fantastisk utsikt över nyårsfirandet i Halmstad.

Ledigt boende under nyår

Undrar du var det finns ledig boende i Halmstad under nyårshelgen? Titta in i vår tjänst Ledig logi så ser du var det finns ledigt boende i Halmstad under utvalda helger. Nyårshelgen brukar vara synlig från slutet av oktober.

Gula och rosa fyrverkerier mot en svart himmel

Foto: Mostphotos

Fyrverkerier

Det finns flera platser runt om i Halmstad där du kan se fyrverkerier vid tolvslaget på nyårsnatten. Några platser brukar uppskattas lite extra. Från Galgberget har du vy över stora delar av centrala Halmstad. På Tylösands strand kan du ofta uppleva ett färgsprakande fyrverkeri som Hotel Tylösand Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. bjuder på.

Skjuta egna raketer

Vill du skjuta egna raketer? Under nyårsafton och fram till 03.00 på nyårsdagen kan du skjuta raketer utan tillstånd i Halmstad. Med några undantag. Du får inte skjuta i de mest centrala delarna av Halmstad city eller närmare än 200 meter från Länssjukhuset, ett flertal sjukhem, ålderdomshem, servicehus och servicecentra inom kommunen samt vid/på Halmstads ridhus. På Halmstads kommuns webbplats kan du se mer detaljerad information om vad som gäller för raketskjutning i Halmstad. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Mer evenemang

Guldkorn

Mer av Halmstad