Boende för dig och din hund

Planerar du en resa till Halmstad och vill ta med din fyrbenta vän? Inga problem! I Halmstad finns många olika boenden att välja på för dig som har med hunden.

Clarion Collection Hotel Norre Park Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. är hundar mer än välkomna. På rummen väntar hundkorg, hundskålar, godis och bajspåsar – sådant som gör både hunden, matte och husse glada. På Best Western PLUS Grand Hotel Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. får hunden en lyxig ankomst då en välkomstpresent innehållande bland annat hundgodis väntar på rummet.

Även på ProfilHotels Halmstad Plaza Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. är hunden extra välkommen. När du bokat ett hundrum ingår en goodiebag till hunden samt en filt att sova på. Vatten- och matskålar finns också till låns och personalen kan tipsa dig om lämpliga promenadstråk i närheten av hotellet. Vill du ta med dig hunden till frukost? Säg till när du checkar in så ordnar hotellet det!

Familj och hund i en säng

Foto: Lightfield, Mostphotos

Fler tips på boende

Tänk på att hotellen ofta tar ut en liten extra kostnad för hundrum och har ett begränsat antal rum, så se till att boka i tid! Nedan har vi listat alla boendeanläggningar som välkomnar dig och din fyrbenta vän.

Hundvänliga hotell i Halmstad

Hundvänliga vandrarhem, pensionat och B&B i Halmstad

Karta med extra hundvänliga platser i Halmstad

Klicka på ikonen i kartans övre högra hörn för att öppna i Google maps. För att visa och dölja olika lager, samt för att se alla besöksmål klicka på ikonen i kartans övre vänstra hörn.

Mer hundvänligt i Halmstad

Mer boende

Mer av Halmstad