Deutsch
Dansk
English

Livsnjutarens Halmstad

Gillar du att sätta guldkant på tillvaron? Njuta av kulinariska smakupplevelser, strosa längs kilometerlånga sandstränder och avkopplande spabehandlingar. Här har vi samlat tips för dig. Ta hand om dig och njut av livet!

Gourmet

Gourmet i Halmstad

I Halmstad har vi flera restauranger som värdesätter det lilla extra – både när det gäller kulinarisk njutning och atmosfär. Här hittar du allt från charmigt skandinaviskt till stilrent asian fusion.

Lång sandstrand

45 km badvänlig strand

Finns det något härligare än ett dopp i det blå? Att känna den lena sanden mellan tårna och höra de böljande vågorna slå mot land. Den värmande känslan från solens strålar och svalkan från de fläktande vindarna.

Spaupplevelser

Spaupplevelser

Hallänningar lever längst i hela Sverige. Kanske är det förmågan att ta vara på livets goda som gör skillnaden? Unna dig ett besök på någon av Halmstads avkopplande spaanläggningar.

Hotell

Härliga hotell

I Halmstad finns många hotell där du kan känna den salta brisen från havet. Eller så kan du bo mitt i stadsmyllret och ha nära till shopping, restauranger och nattliv. Var vill du bo?

Shoppingstråk

Shoppingstråk och gallerior

Är du den där impulsshopparen? Eller planerar du dina inköp? Vill du ha nytt eller second hand? Eller vill du bara ”go with the flow”? I Halmstad gillar vi shopping. Och så gillar vi omväxling. Det finns det mycket av.

Barer, pubar och nattliv

Barer, pubar och nattliv

I Halmstad finns det något både för dig som vill ta en helkväll på dansgolvet och för dig som vill ha en lugnare kväll med något gott i glaset. Hitta ditt favoritställe.

Mer inspiration och guider

Mer av Halmstad