Skördetid i Halland

20 september - 29 september
  • Marknad
  • Mat
  • Natur och Trädgård

I Halland sjuder det av aktiviteter under skördetid. Då är alla välkomna hem till var och en av oss och våra gemensamma festligheter. Festligheterna pågår vecka efter vecka från augusti till oktober.

Skördetid i Halland är en arena för producenter, förädlare och måltidsskapare att samlas kring. Skördetid i Halland innehåller en höst fylld av fina möten, minnesvärda upplevelser, kunskap om maten och kärlek till densamma. Det ska vara enkelt att upptäcka nya favoritproducenter och råvaror och det ska vara lätt att uppleva allt underbart som händer här i Halland.

Festligheter vecka efter vecka

Skördetid i Halland börjar med Bondens egen marknad i Halmstad och Smaka på Tvååkershelgen 17–18 augusti. Säsongen avslutas med Skördefest på Tjolöholms slott 5-6 oktober. Däremellan och runtomkring är det ett helt fantastiskt utbud av gemensamma festligheter och firanden varje helg utspritt över hela Halland. Skördetid i Halland tipsar om gårdsbutiker, caféer, restauranger och smultronställen. Om naturnära kurser, rundvandringar och aktiviteter.

Hitta hela utbudet på https://www.visithalland.com/skordetid-i-halland

Välkomna hit!

Med kärlek,
hallänningarna

Kontakt och adress

Datum och tid

  • fredag lördag 20 sep - 21 sep Smaka på Halmstad
  • lördag söndag 28 sep - 29 sep Skördefest på Särdals kvarn

Sök evenemang

Kategori

Artikeln publicerades 6 maj 2019

Mer evenemang

Mer av Halmstad