Deutsch
Dansk

Halmstad Golfarena

Det är inte svårt att förstå varför vackra Halmstad Golfarena utsetts till Sveriges bästa träningsanläggning för golf. De oändliga möjligheterna till träning av alla tänkbara golfslag 365 dagar om året gör anläggningen unik i sitt slag.

Rangen är en av Sveriges största sett till antal slagna bollar, och beroende på årstid kommer värmen antingen ifrån solen eller infravärmare. Om du inte tränar inomhus förstås - i Arenahuset eller Golfhallen.

På Golfarenan hänger entusiastiska golfare tillsammans med landslag och golfklubbar som är på Golfarenan på träningsläger. Det är en skön atmosfär när golfare med både högt och lågt handicap tränar sida vid sida. Äldre som yngre förmågor. Den gemensamma nämnaren är att alla är hängivna golfare med en ambition om att utvecklas!

Fyra golfspelare

Foto: Per Nilsson

Vill du bli en bättre golfare? Vill du kunna slå längre? På Halmstad Golfarena kan du få inspiration och insikter som utvecklar dig som golfare. Förutom att slipa på alla delarna i golfspelet med eller utan instruktör, kan du göra fystester och få reda på sanningen om din kropp och hälsa. Du får hjälp med träningsupplägg hur du ska bli starkare och rörligare med målet att bli bättre golfare. Ta med vännerna på träningsresa till Halmstad Golfarena och upplev träningsfaciliteter av högsta klass!

Mer än golf

I Arenahuset finns svingstudio, fullutrustat gym, gruppträningssalar, bastu och badtunna till havsutsikt. Här finns hotellrum, konferensrum, café och en sommarrestaurang. På området finns stugor med självhushåll, där en stor altan binder samman stugorna som möjliggör till härligt socialt umgänge! Perfekt för det större golfsällskapet.

Läget på anläggningen gör att ni har nära till många naturupplevelser och aktiviteter i Tylösand/Ringenäs. Sandstranden finns på promenadavstånd.

Flygbild över Halmstad Golfarena

Foto: Per Nilsson

Mer av Halmstad