Halmstad Golfarena

Det är inte svårt att förstå varför vackra Halmstad Golfarena utsetts till Sveriges bästa träningsanläggning för golf. De oändliga möjligheterna till lekfull träning av alla tänkbara golfslag under lättsamma former gör det till en riktig lekplats för golfspelare.

Alla är välkomna till Halmstad Golfarena, golfproffs såväl som rena nybörjare och även du som aldrig ens varit på en golfbana.

Fyra golfspelare

Foto: Per Nilsson

Den 365 meter långa rangen har målgreener som ligger mellan 60 och 250 meter från utslagsplatserna. Här kan du slå från både vanligt gräs och konstgräs och välja vindriktning genom att slå från Solsidan eller Havssidan. Allra roligast har man på de banor som finns här: 9-hålsbanan där de åtta fåren sköter ruffklippningen, Himalayas (18 hål) för puttning och Chip & Puttbanan där de kortaste slagen måste slås med finess. Våren 2019 invigdes anläggningens senaste tillskott i form av Sveriges största inomhushall för närspelsträning.

Golfarenan är verkligen för alla – inte bara golfare. Det spelar ingen roll om du är proffs på touren eller om du inte upptäckt golfen ännu – här utvecklas du som du vill och i din egen takt.

Mer än golf

I Arenahuset finns mysiga Hotell Golfarenanlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, ett trevligt café med bar, en sommarrestaurang och ett nyrenoverat proffsgym. Du behöver alltså inte vara sysslolös! Vare sig du vill spela golf, relaxa eller träna så har du redskapen runt hörnet. Vintertid ändrar anläggningen skepnad och erbjuder välbesökt längdskidspår på Skidarenanlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.  

Flygbild över Halmstad Golfarena

Foto: Per Nilsson

Mer våra golfbanor

Golfpaket

Golfbanor

Mer av Halmstad