Deutsch
Dansk
English

Alla hjärtans Halmstad

Fira alla hjärtans dag i Halmstad ❤❤❤ Lite med glimten i ögat brukar vi kalla den 14 februari för Halmstads nationaldag och det finns väl en sanning i detta då vi är staden med tre hjärtan.

Vi firar med kärlek, omtanke och vänskap – tillsammans gör vi Halmstad hjärtligare. Alla hjärtans dag är Halmstads dag!

Händer den 14 februari

Här samlar vi alla lite extra hjärtliga evenemang den 14 februari i Halmstad när alla hjärtans dag närmar sig. Under 2024 dekorerade Hallandstrafiken Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. bussar, chokladhjärtan delades ut till alla flygresenärer på Halmstad City Airport, Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. toaletter pyntades i city, geléhjärtan och röda äpplen delades ut till alla som besöker HFAB. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Tre hjärtmaskotar delade ut godsaker i Halmstad city. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

På skolor serverades hjärtliga måltider och pensionärer från äldreboenden deltog i aktiviteter på stan för att sedan avsluta med lunch tillsammans med kommunråden på Rådhuset. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Unga läs­ambassadörer turnerade runt i centrum med bibliotekens lådcyklar och tipsade om böcker på temat kärlek. Det var kärleksteman på alla Halmstads bibliotek Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. där du kaunde blinddejta en bok!

Restauranger serverade extra hjärtliga menyer, butikerna var pyntade och redo med hjärtliga gåvor till dina när och kära och i stan kunde du tycka till om city.

Vi kunde inte hitta några evenemang med den nuvarande filtreringen.

Ännu mer som händer i Halmstad på alla hjärtans dag

Här samlar vi allt som händer den 14 februari 2025 när dagen närmar sig. Både med och utan kärlekstema. För ännu fler evenemang se hela Halmstads evenemangskalender.

Filtrera

Utökad filtrering

  • Bildbeskrivning saknas för evenemanget: The Eddie Meduza Story - DÅREN Ä LÖS
    14 februari 2025 kl. 19.30
    Halmstads Teater
    The EDDIE MEDUZA Story - Dåren ä lös PREMIÄR Ralf Gyllenhammar frontar ny hyllning av rockkungen Eddie Meduza Äntlige...

Mer vinter

Mer av Halmstad