Presentkort på upplevelser och evenemang

Ge bort en upplevelse i present eller julklapp. Kom in till oss på Halmstad Tourist Center så hjälper vi dig med ditt presentkort, både för konserter, shopping eller restaurangbesök.

Evenemangspresentkort

Evenemangspresentkortet är den perfekta presenten som ger mottagaren en upplevelse de sent kommer glömma! Halmstad Tourist Center säljer biljetter till flertalet evenemang, bland annat hela utbudet på Halmstads Teaterlänk till annan webbplats. Gäller på valfritt evenemang som säljs via Halmstad Tourist Center. Evenemangspresentkortet är en del av citypresentkortet.

Laddas med valfritt belopp mellan 100–5000 kr.
Ett års giltighetstid från inköpsdatum.

Person håller upp mobilen och filmar under evenemang

Foto: Mostphotos, Piotr Pia Trouskit

Citypresentkort

Citypresentkortet är den perfekta gåvan, som ger mottagaren fantastiska möjligheter att själva välja vad, var och när man vill handla. Presentkortet kan användas i utvalda butiker och verksamheter i Halmstad City och du köper det hos oss på Halmstad Tourist Center eller på Hemköp på Köpmansgatan 13. Gäller hos samtliga medlemmar i Halmstad City.

Laddas med valfritt belopp mellan 100–5000 kr.
Ett års giltighetstid från inköpsdatum.

Presentkort Hallarna

Trött på att du inte vet vad du ska köpa? På att alla julklappar och presenter ständigt ska bytas? Nu finns en enkel lösning på problemet. Med ett presentkort från Hallarna får alla själv välja vad man vill ha. Presentkortet gäller i princip alla butiker. Gäller i butiker och verksamheter på shoppingcentret Hallarnalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Valfritt belopp.
Ett års giltighetstid från inköpsdatum.

Kock förbereder maträtter

Foto: Mostphotos, Doug Olson

Krögarpresentkort

Vill du ge bort en måltid till någon du uppskattar? Halmstad Krögarförenings presentkort gäller hos samtliga medlemmar och är den perfekta presenten till kollegorna som redan har allt. Gäller på samtliga restauranger som är medlemmar i Halmstad Krögarföreninglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Presentkortvärde 300 kr.
Ett års giltighetstid från inköpsdatum.

Presentkort Halmstad Brygghus

Ge bort den perfekta presenten eller julklappen genom att köpa ett presentkort till ölprovningar på Halmstad Brygghus. Förutom att prova våra brygder, kommer ni även att få ta del av både ölets och bryggeriets historia samt göra en kortare rundvandring på bryggeriet. Gäller för ölprovning på Halmstad Brygghuslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Presentkortet kostar 324 kr.
Ett års giltighetstid från inköpsdatum.

Mer evenemang

Mer av Halmstad