Julkonserter i Halmstad

Inför och under hela julen spelas flera härliga julkonserter runt om i Halmstad. Här visas ett urval av konserterna.

Sanna Nielsen

Min Sanna Jul – Sanna Nielsen

I vinter ger Sanna Nielsensig ut på en ny julkonsertturné runt om i Sverige och besöker inte mindre än 22 städer, från norr till söder. Sanna kommer att bjuda på ett musikaliskt fyrverkeri av julmusik, som garanterat kommer att bringa sann julglädje i hela landet.

Tid och plats

17 november 2022, 19.00–20.30
Halmstads Teater

Brolle och Nannes julkonsert

The Boppers, Brolle & Nanne Grönvall – Rock N Roll Christmas Show

The Boppers, Brolle, Nanne Grönwall och Rockabilly Fabulous på gemensam julturné 2022 i succén "The Greatest Rock'n'roll Christmas show”!

Rockkungarna The Boppers och Brolle, samt Rockabilly Fabulous följer upp förra årets succéturné med utsålda konserthus och flera extraföreställningar. Man ger sig i år ut ny på en landsomfattande turné i 20 städer och i år ansluter populära artisten Nanne Grönwall.

Tid och plats

4 decmeber 2022, 18.00–20.00
Halmstads Teater

Babblarna bland snö

Jul & Kul med Babblarna

En färgglad, interaktiv, svängig och rolig föreställning med barnens stora favoriter Babblarna, Vovvo och Klonk. Vi blandar språklek och svängig musik – och framför musikalen med tal, tecken, sång och dans. Det är jul i Babblarnas snövita värld! Äntligen är det dags att klä julgranen med julpynt och ljus.

Barnen i publiken får hjälpa Klonk att gissa vad som finns i Babblarnas julklappar. Babblarna bakar pepparkakor, går Luciatåg och kan knappt vänta tills de får öppna sina julklappar! I denna sjung-med-musikal för småttingar får alla vara med och sjunga till våra mest älskade julvisor blandat med Babblarnas största hits!

Tid och plats

10 december 2022, 14.00–14.45
Halmstads Teater

Två personer ur föreställningen Running home for christmas

Running home for christmas

Möt två av Malmös bästa sångare i en glimrande julkonsert. ”Running home for Christmas” är en julkonsert där närheten till publiken får stå i centrum. En musikalisk vinterresa som får färgas av personliga sång-bakgrunder inom soulen och jazzen Medverkande: Andreas Eldén, Niklas Johansson och Anders Juhlin (musiker).

Tid och plats

14 december 2022, 11.30–13.00, Lunchteater på Halmstads Teater
14 decmeber 2022, 19.00–20.00, Slättåkragården

Artisterna under Christmas nigth 2022

Christmas Night

Christmas Night bjuder som vanligt in till årets glittrigaste julkonsert, där stämningsfulla klassiker varvas med nya favoriter. Så njut av vinternattens klarast lysande stjärnor John Lundvik, Bruno Mitsogiannis, Jessica Andersson och Linda Pritchard ackompanjerade av ett femmannaband. Christmas Night erbjuder helt enkelt allt det bästa från en traditionell jul med mäktiga toner, stora känslor, värme och skratt.

Tid och plats
15 december 2022, 19.00–21.30
Halmstads Teater

Musiker ur föreställningen A Christmas Feeling

The Christmas Feeling – Halmstad Big Band

En härligt jazzig julshow tillsammans med trumpetaren Peter Asplund och tre av landets absolut främsta jazzsångerskor – Vivian Buczek, Linda Pettersson & Emmalisa Hallander. Med härligt uppfriskande arrangemang på kända jullåtar som exempelvis Jingle Bells, When you wish upon a star, My favourite things med flera kan vi lova en riktigt svängig och ösig julshow!

Tid och plats
16 december 2022, 19.30–21.30
Stadsbiblioteket i Halmstad

Helen Sjöholm och Anna Stadling

Helen Sjöholm & Anna Stadling – Snö & marschaller

De föddes med en dags mellanrum på samma BB, lärde känna varandra i skolan och har varit nära vänner sedan dess. Efter snart 40 år av vänskap och musikaliska möten har Helen Sjöholm och Anna Stadling samlat på sig de sånger som de älskat och levt med alla jular.

Tid och plats
19 december 2022, 19.00–20.40
Halmstads Teater

Mer jul i Halmstad

Mer evenemang

Guldkorn

Mer av Halmstad