Deutsch
Dansk
English

Möte på Tylebäck Hotell & Konferens

Här erbjuds alla typer av möten, från halv- till flerdags­konferenser. Njut av en avkopplande miljö med strand­skogen inpå knutarna.

Möte på Tylebäck hotell och konferens i Halmstad

Varför inte ta grupparbetet utomhus? Sitt på en av Tylebäck Hotell & konferens Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. terrasser eller låna med er stavar och följ Prins Bertils Stig på en promenad längs havet och genom skogen! Gemensamt skapas det möte ni önskar, vare sig det är en lugn och avkopplande, klassisk eller aktiv konferens. På Tylebäck Hotell & Konferens kan vi erbjuda möten i olika former från halvdagskonferens till flerdagskonferens och vi hjälper er gärna att skräddarsy mötet enligt era önskemål.

Anläggningen erbjuder

  • Moderna lokaler.
  • Bekväma hotellrum.
  • Klassisk husmanslunch.
  • Fri parkering.
  • Naturnära.
  • 225 kvm gym.
  • Plats för upp till 150 deltagare.

Exempel på paket

Tylebäck Hotell & Konferens erbjuder bland annat paket med övernattning. Paketet inkluderar för- och eftermiddagsfika, härlig lunchbuffé med salladsbuffé samt kaffe och kaka, tvårätters konferensmiddag, övernattning i hotellrum med egen uteplats (allt på ett plan) och energigivande frukostbuffé. Allt till ett pris av 1795 kr per person.

Pris

Tylebäck Hotell & Konferens erbjuder olika mötespaket från 475 kr per person exklusive moms. I mötespaketet för halvdagskonferens ingår för- eller eftermiddagsfika, en härlig lunchbuffé med kaffe och kaka samt konferenslokal med egen uteplats.

Bubbelbad på Tylebäck Hotell och Konferens

Offertförfrågan

Skicka offertförfrågan direkt till Tylebäck Hotell & Konferens, så blir du kontaktad av hotellet inom kort.

När ska mötet vara?
Fika, lunch, breakout rooms och så vidare
Kontaktperson
Kontaktperson
Lagring av personuppgifter * (obligatorisk)
Jag godkänner att Destination Halmstad och konferensanläggningen lagrar mitt namn och kontaktuppgifter för att till exempel kunna skicka ut nyhetsbrev och information digitalt. Jag kan när som helst ändra mitt samtycke genom att maila till destinationhalmstad@halmstad.se och konferensanläggningen. Jag har samtidigt fått information om vad mitt samtycke innebär.
Lagring av personuppgifter

Mer av Halmstad