Deutsch
Dansk
English

Möte på ProfilHotel Halmstad Plaza

Välkommen till ProfilHotels Halmstad Plaza! Med 242 elegant inredda rum, restaurang Angelini och Blue Skybar skapas en unik atmosfär för dina affärsmöten eller evenemang.

Mat på Profilhotels Halmstad Plaza

ProfilHotel Halmstad Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. har blanda annat ett fantastiskt styrelserum för den mindre gruppen och en eventyta där upp till 300 personer kan rymmas.

Anläggningen erbjuder

  • Restaurang.
  • Skybar.
  • Fem mötesrum att välja på.
  • Eventyta för upp till 300 personer.
  • Beläget intill Halmstads tågstation
  • Kommunala parkeringsplatser endast ett stenkast från hotellet. Avgiftsbelagda måndag–fredag 09–18 samt lördagar 09–12. 4kr i timmen i automat eller i Easypark appen. Övrig tid är fritt.
  • Gym och relaxavdelning.
  • Plats för upp till 300 deltagare.

Exempel på paket

ProfilHotel Halmstad Plaza erbjuder bland annat heldagspaket som inkluderar lokalhyra, förmiddagsfika, lunch, eftermiddagsfika, TV-Skärm/projektor, skrivtavla, blädderblock, kaffe, vatten och frukt under dagen. Till ett pris av 595 kr per deltagare. Gäller från 10 gäster.

Pris

ProfilHotel Halmstad Plaza erbjuder olika mötespaket från 520 kr exklusive moms. Gäller från tio gäster.
I priset ingår förmiddagsfika, lunch, eftermiddagsfika och möteslokal. Kaffe, thé, vatten och frukt är inkluderat i lokalhyran

Spa på ProfilHotels Halmstad Plaza

Offertförfrågan

Skicka offertförfrågan direkt till ProfilHotel Halmstad Plaza, så blir du kontaktad av hotellet inom kort.

När ska mötet vara?
Fika, lunch, breakout rooms och så vidare
Kontaktperson
Kontaktperson
Lagring av personuppgifter * (obligatorisk)
Jag godkänner att Destination Halmstad och konferensanläggningen lagrar mitt namn och kontaktuppgifter för att till exempel kunna skicka ut nyhetsbrev och information digitalt. Jag kan när som helst ändra mitt samtycke genom att maila till destinationhalmstad@halmstad.se och konferensanläggningen. Jag har samtidigt fått information om vad mitt samtycke innebär.
Lagring av personuppgifter

Mer av Halmstad