Deutsch
Dansk
English

Möte på Halmstads Teater

Halmstads Teater är en central och unik mötesplats full av konst och kultur och erbjuder allt från det lilla mötet till stora kongresser, mässor och företagsevenemang.

Stora salongen på Halmstads Teater

Från och med hösten 2024 kommer Halmstads Teater Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. kunna ta emot cirka 500 sittande matgäster i den vackra foajén. Scener och teknisk utrustning i världsklass. Här kan du boka möten av olika slag, bland annat med föreläsningar och underhållning för upp till 900 personer.

Anläggningen erbjuder

  • 200 m till närmsta Parkeringshus.
  • 7 minuter till Halmstad Centralstation. 3 minuter till Stora torg.
  • 8 st hotell inom 1 km avstånd.
  • Halmstads Teater är miljödiplomerad.
  • Plats för upp till 900 deltagare.

Exempel på paket

Halmstads Teater erbjuder bland annat heldagsmöte som inkluderar: förmiddagsfika med kaffe, te och halvfralla. Lunch inklusive sallad, bröd, smör, dryck, kaffe, te och chokladbit. Eftermiddagsfika med kaffe, te och mjuk kaka. Under mötet finns frukt samt stilla och kolsyrat vatten tillgängligt. Till ett pris av 460 kr per person exklusive moms.

Pris

Halmstads Teater erbjuder olika mötespaket från 187 kr per person exklusive moms.

Offertförfrågan

Skicka offertförfrågan direkt till Halmstads Teater, så blir du kontaktad av anläggningen inom kort.

När ska mötet vara?
Fika, lunch, breakout rooms och så vidare
Kontaktperson
Kontaktperson
Lagring av personuppgifter * (obligatorisk)
Jag godkänner att Destination Halmstad och konferensanläggningen lagrar mitt namn och kontaktuppgifter för att till exempel kunna skicka ut nyhetsbrev och information digitalt. Jag kan när som helst ändra mitt samtycke genom att maila till destinationhalmstad@halmstad.se och konferensanläggningen. Jag har samtidigt fått information om vad mitt samtycke innebär.
Lagring av personuppgifter

Mer av Halmstad