English

Delta som utställare vid invigningen av Hylteleden

Hylteleden, tidigare Hylteslingan, har uppgraderats till en regional cykelled. Det är nu Sveriges andra regionala cykelled och kommer att nyinvigas med pompa och ståt den 6 maj!

Att Hylteleden blir en regional cykelled innebär att leden kommer att locka fler cykelturister och öka besöksflödet längst med leden. Som du förstår är det en hel del som är på gång!

Landshövdingen kommer att vara på plats vid invigningen för att klippa bandet och det kommer att finnas en rad olika trevligheter som livemusik, mat, prova-på aktiviteter samt konst- och hantverksmarknad.

Hur kan min verksamhet synas?

För dig som har någon form av verksamhet utmed, eller i anslutning till, Hylteleden är det här ett ypperligt tillfälle att visa upp dig, men alla är förstås välkomna att delta. Alla som vill ställa ut/sälja sina produkter eller på annat sätt visa upp sin verksamhet är välkomna att medverka.

Marknaden fokuserar på hantverk och lokala produkter, samt
att synliggöra det fantastiska utbudet av besöksmål och attraktioner som finns utmed och i anslutning till Hylteleden.

Evenemanget är förlagt utomhus. Marknad och utställare står regnsäkrade under stora stretchtält.

Hur anmäler jag mig?

Du anmäler dig via vårt digitala formulär senast den 9 april. Antalet platser är begränsat och det är först till kvarn som gäller. Anmälan
är bindande. När du mottagit en bekräftelse per e-post är din plats bokad.

Woods of Halland

Samma dag som invigningen lanserar vi även Woods of Halland (håll utkik efter mer information på www.visithylte.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.) vilket är ett koncept som håller på att växa fram i Hyltebygden med fokus på natur och hållbarhet.

Frågor

Vid frågor kontakta Andrea Wittmar, Projektledare för invigningen av Hylteleden.
Telefon: 072-337 40 77
E-post: Andrea.wittmar@gmail.com