Foto: Victor Andersson

Victor Andersson

Fri entré
  • Konst och utställning
Galleri 70

6/4 - 28/4 I korridorgalleriet

Victor ställer ut akvareller med stads och naturmotiv,
som om de vore fotograferade ibland.

__

Jag är en 33-åring konstnär som har haft ett stort intresse för konst och skapande ända sedan barndomen.
Jag är uppvuxen i Broby, Östra Göinge kommun, och har efter högskolan arbetat som systemtekniker men framöver vill jag satsa mer på mitt konstnärskap.

Jag har utbildat mig via Estetiska programmet med inriktning Bild och form, är i övrigt autodidakt och lärde mig måla i akvarell under en mörk period i mitt liv där konsten hjälpte mig att finna någon slags mening i tillvaron, ett lugn och det blev en viloplats för mental rekreation. Nu målar och skapar jag så ofta jag får möjlighet. Mitt favoritmedium är akvarell i stilen realism, i vissa fall med inslag av lekfullhet mellan skärpa och oskärpa. I och med min bakgrund inom IT så kan jag även skapa digitalt och vara kreativ inom grafisk design.

Mitt mål med konsten är att nå ut till en större publik med min konst, att lyfta fram det vackra i tillvaron och förmedla känslor genom mina målningar. Jag lockas till variationen mellan stadsliv och natur, hav och skog, närbilder och porträtt. Genom konsten hoppas jag kunna ge tillbaka något av det vackra och magiska som omgivningarna i nordöstra Skåne har gett mig.

Mitt långsiktiga mål är att kunna livnära mig på konsten genom en kombination av försäljning, utställningar och utbildningar inom akvarellmålning.

https://victorandersson.se

https://www.facebook.com/VictorAnderssonsKonst

https://www.instagram.com/victor_anderssons_konst 

Kontakt och plats

Plats: Galleri 70
Adress: Skepparegatan 70, 302 90 Halmstad, Sweden
Arrangör: Galleri70

Mer av Halmstad