Konserten Elvis Gospel Songs med Mikael Järlestrand

  • Musik och konsert
Gullbrannagården - Skeppet

Varmt välkommen att inleda midsommar med att gå på konserten Elvis Gospel Songs med Mikael Järlestrand, musiker med Ola Hedén som kapellmästare och Gnosjö Gospel.

Elvis Presley, ”The king”, behöver ingen närmre presentation. Under sitt 42-åriga liv tog Elvis världen med storm och blev en av världens mest kända artister och skådespelare. Han har sålt över en miljard skivor världen över. De av hans skivor som vunnit en Grammy är just de som innehåller hans andliga repertoar.

Mikael Järlestrand är en svensk musiker, sångare, programledare och tidigare pastor. Han har släppt tio album och turnerar flitigt världen över med sina musikuppdrag. Han har sedan barnsben haft en kärlek till Elvis och ser fram emot att dela hans sånger under denna konsert. Med sig till denna konsert har han kapellmästare Ola Heden med band.

Gnosjö Gospel är en kör med runt 80 medlemmar. Den utgår från Gnosjö, men har medlemmar från många väderstreck. Kören leds av Joakim Adriansson & Ida Thulin och är en kör med drag och innerlig sångglädje.

Tid: 20 juni kl 20:00
Plats: Skeppet

Kontakt och plats

Plats: Gullbrannagården - Skeppet
Adress: Gullbrannagården, Gullbrannagården 200, 305 96 Eldsberga, Sweden
Telefon: 035-241 21 00
Arrangör: Gullbrannagården

Mer av Halmstad