Foto: Hotel Tylösand

Tylöpremiären

  • Musik och konsert
lördag 29 juni 2024 kl. 20.00
Hotel Tylösand - Solgården

Lördagen den 29 juni är datumet vi har väntat på sedan löven började falla i höstas: Tylöpremiären kickar igång sommarsäsongen 2024.

Peg Parnevik och Duo Jag ger järnet på Solgården och när det blir dags för efterfest inne på Leif’s Lounge väntar Simonsaxx och Fabian Wennerbeck på att pumpa upp trycket ytterligare – om det går.

Peg Parnevik blev 2015 rikskänd i TV3:s realityserie Parneviks, där svenska kändisar kom och bodde hos familjen Parnevik i Florida. Året därpå gav hon ut debutsingeln "Ain't No Saint". Under 2023 turnerade hon över hela Sverige och nominerades i år till en Grammis i kategorin ”Årets pop”. Hennes första svenska singel ”Misslyckad & hatad” närmar sig fem miljoner streams på Spotify.

Duo Jag är ett av Sveriges skickligaste och mest bokade coverband. De behärskar många musikstilar, men lägger tonvikten på modernare musik.

De har turnerat över hela Norden sedan 1990 och gör fortfarande ca 130 uppträdanden varje år inför en publik som helt enkelt inte kan få nog.

Och kom ihåg: för bästa premiärfeeling, boka plats på våra terrasser och njut av ett lyxigt partypaket med grillade delikatesser på våra vädersäkra terrasser. En perfekt start på en härlig sommarkväll och natt i Tylösand.

Och när partyt på Solgården är slut fortsätter festen på Leif’s Lounge med nattklubb, DJ:s och het dansmusik till långt in på småtimmarna. Vi ses väl?

TIDER
Insläpp: kl 20
Första bandet på scen: kl 21

ÅLDERSGRÄNS
Åldersgräns: 23 år

Kontakt och plats

Plats: Hotel Tylösand - Solgården
Adress: Tylöhusvägen 28, 302 73 Halmstad, Sweden
Telefon: 46
Arrangör: Hotel Tylösand

Datum och tid

  • lördag 29 juni 2024 kl. 20.00

Mer av Halmstad