En ny kul kväll med Extor, Maja, Wahlman & Vänner

  • Humor och standup
  • Mat och dryck
  • Musik och konsert
  • Teater och dans
ProfilHotels | Halmstad Plaza - Restaurang Angelini

🎉 Välkomna till den mest omtalade kvällen i Halmstad i år! 🎉

Äntligen är det dags att fira Extor, Maja & Wahlmans 5-årsjubileum på ett sätt som kommer att skriva historia! Den 31 maj kommer ProfileHotels Halmstad Plaza att förvandlas till den ultimata scenen för en kväll fylld med exklusiv underhållning, god mat och trevliga viner - allt för att skapa minnen som varar livet ut.

Sätt på er era bästa kläder och förbered er på en kväll full av oförutsägbara skratt och oväntade överraskningar! Vi har lyckats boka den fantastiska Niklas Nilsson som gästartist, och han kommer att hjälpa oss att trollbinda er med sin komiska talang och charm.

Men det är inte bara skratt och humor som väntar er! Er biljett inkluderar en middagsupplevelse utöver det vanliga, där ni kommer att förföras av en förstklassig varmrätt bestående av saftig kyckling serverad med krämig potatispuré och läcker rostad majs. Och för att sätta pricken över i:et på er kväll, väntar en himmelsk snickerschokladbakelse på att avnjutas på Plazas restaurang Angelini.

Detta är er chans att skapa minnen för livet tillsammans med vänner och likasinnade! Låt oss tillsammans göra Halmstad till den gladaste platsen i Halland!

Varmt välkomna till en försommarkväll som ni sent kommer att glömma!

Med värme och festliga hälsningar,

Extor, Maja, Wahlman & Vänner

Kontakt och plats

Plats: ProfilHotels | Halmstad Plaza - Restaurang Angelini
Adress: Anna Lindhs Plats, 302 66 Halmstad, Sweden
Telefon: 072-219 65 43
Arrangör: Extor, Maja & Wahlman

Mer av Halmstad