Amfipicknick i Linehedsparken

  • Musik och konsert
fredag 1 juli – fredag 5 augusti 2022
Linehedsparken

Hej alla sommarfina!

I sedvanlig stil så testar vi på nya saker, kollar in nya möjligheter och i vår nästan outtröttlig optimism så ser vi potential i det mesta. Detta året har vi påbörjat ett samarbete med Halmstad kommun & HFAB i deras mål att 2025 genom positiva insatser bygga broar och medverka till att ta bort Andersberg som utsatt område i Sverige genom att bidra med vår expertis inom Kultur.

Vårt första objektiv blir att väcka liv i den fantastiska Amfiteatern i Linehedsparken med mål att etablera en stadigvarande verksamhet kommande år.

Amfiteatern uppfördes under tidigt 80-tal, innehåller Lineheds första offentliga konstverk av konstnären "Finsta" 2014 och har en publikkapacitet på ca 300 vackra själar.

Vårt ledord i sommar är familj vilket i princip är alla men med en betoning på familjevärderingar där yngre & äldre kan mötas i en avslappnad atmosfär där människorna bidrar till helheten.

Vi kommer under 6 fredagar exklusivt satsa på olika Djs som med sin nisch bjuder Halmstad på en musikalisk resa runt jorden i nutid & dåtid.

Samtidigt önskar vi etablera en ny fri scen i Halmstad och att publiken om man uppskattar vad som händer är villiga att på plats donera valfri summa som går oavkortat till dem som står på scen.

Vi har 2 toaletter på plats en för damer & en för herrar.
Vi kör Picknikkoncept där alla tar med vad man önskar förtära, givetvis tar vi alla vårt ansvar och tänker på att det kommer att vara barn närvarande.

(Skräp kastas i rätt sopkärl på plats)

Spelschema sommaren 2022

1:e Juli - Ricky Cool
Elektronisk Disco Funk & Groove

8:e Juli - Dillman
90’s Hip hop & Throwback Jams

15:e Juli - Basti & Hasse
Världsmusik & Funk

22: Juli - Jag & Friends
Hip Hop, R&b & Soul

29:e Juli - Kingsley
Tech House & Lounge

5:e Augusti - Psychic Thrills
Afrobeat, Gospel, Afrodisco, Garage & Exotica

Så tar med din bästa knytisbästis och hens vänner, njut av musik, värme & gemenskapen på Roots Amfipicknic tillsammans med oss i sommar!

 // Roots Crew

Kontakt och plats

Plats: Linehedsparken - Amfiteatern
Adress: Linehedsparken, Linehedsvägen, 302 68 Halmstad, Sweden
Arrangör: ABF Halland

Mer av Halmstad