Foto: Krall Entertainment & GL Nöje

Hair

  • Barn och familj
  • Musik och konsert
  • Teater och dans
Halmstad Arena

Välkommen till musikalen Hair på Halmstad Arena!

Kritikerrosade musikalen Hair som upplevts av 85 000 gäster i Stockholm åker på arenaturné våren 2024.  Viktor Norén, som spelar den manliga huvudrollen ”Berger”, har fått Klara Söderberg, från First Aid Kit, vid sin sida när hon gör sin musikaldebut med huvudrollen ”Sheila” i Hair.

Hair är en av de mest älskade och spelade musikalerna genom tiderna. Berättelsen om ett gäng ungdomar som med musik, poesi, sång och dans går sin egen väg när krigshets och undergångsstämning breder ut sig, är aktuellare än på mycket länge. Genom att bejaka kärlek, gemenskap och kreativitet står de upp mot de onda krafter som hotar att ödelägga planeten.

Med odödliga låtar som Aquarius, I Got Life och Let The Sunshine In, för att nämna några, skapas en modern, intensiv och färgsprakande föreställning som träffar både hjärta och hjärna. I rollerna möter man bl.a. Viktor Norén, Klara Söderberg, Emil Henrohn och en ung talangspäckad samling artister och musiker som brinner för sitt uppdrag.

Föreställningen presenteras av Krall Entertainment och GL Nöje.

Regi och översättning av Rikard Bergqvist.

Biljetter finns tillgängliga på krall.se .

Biljettinfo

Pris från: 695 kr.
Rekommenderas från 7 år med målsman.
Längd ca 2,5 h inkl. paus.

Bra att veta
Evenemanget börjar kl. 19.30. Kom gärna i god tid för att utforska arenan!

Ta dig till arenan
Utanför Halmstad Arena finns det gott om gratis parkeringsplatser. Tänk gärna på att överväga alternativ till att ta bilen. Busshållplats ("Halmstad Arena", läs mer på Hallandstrafiken ) finns utanför arenan och dessutom finns fina cykelvägar hit.

Vanliga frågor om arenan
arenans webbplats kan du läsa mer om allt från tillgänglighet och service till hur du hittar runt på området eller din plats.

Varmt välkommen till Hair och Halmstad Arena!

Kontakt och plats

Plats: Halmstad Arena
Adress: Växjövägen 11, 302 44 Halmstad, Sweden
Arrangör: Krall Entertainment & GL Nöje

Mer av Halmstad