Inom Familjen - Teater Halland

  • Teater och dans
lördag 8 oktober 2022, 19.00–20.20
Mahults Bygdegård

Denna föreställning är på Mahults bygdegård, Simlångsdalen.

Larmet går på gården och Anitra och Alain beger sig dit för att se vad som utlöst det. Väl där möts de av en maskerad person och bara sekunder senare ligger Alain död på golvet och Anitra är svårt skadad. Hon släpar sig hem till sina två söner, den ene har pizzakartonger staplade upp till taket, den andre har en sportbag fylld med pengar. Tillsammans sätter de sig ner och försöker bena ut vem det var som mördade Alain och försökte mörda Anitra. Under tiden de försöker lösa mordet dyker det upp andra, väl bevarade hemligheter – vad har Alains bror egentligen för relation till Anitra? Varför har den ene brodern börjat löpträna varje dag? Vad är det för hantverkare hos den andre brodern? Och vem är det som ringer i telefonen och kommer med information som ingen av dem känner till? Var det verkligen bara en person som höll i vapnet? 

Borde inte polisen ta tag i det här, tänker du. Borde inte några experter dra på sig sina handskar, starta en utredning, en förundersökning, förhöra vittnen, undersöka brottsplatsen? Nej, så funkar det inte på den här platsen, på den här gården. Här löser vi saker inom familjen. Och vi håller polisen utanför.

Inom familjen är ett klassiskt men annorlunda morddrama med alla ingredienser. En familj är en laddad pistol. Familjen som styrka och svaghet. En familj som med alla sina hårda ord glömt bort att de faktiskt älskar varandra, en familj som först när de möter den yttersta tragedin faktiskt kan se varandra i ögonen igen.

En familj som måste dö för att kunna börja leva.

www.riksteatern.se/halmstad

Event tid: 1 timma 20 minuter

Paus: ja

Biljetter:

Halmstad Tourist Center (035-12 02 00) och www.ticketmaster.se

Handikapplatser bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00.

Gruppbokning bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00.

Eventuellt överblivna biljetter säljes i entrén på evenemangsdagen. 

Kontakt och plats

Plats: Mahults Bygdegård
Adress: Mahult 708, 313 97 Simlångsdalen, Sweden
Telefon: 035120200
Arrangör: Halmstad riksteaterförening

Mer av Halmstad