destinationhalmstad.se 6 MY OH MY VILKEN KÄMPARGLÖD! Möt konditorn från Dessertmästarna. En tre- barnsmamma som ­ driver ­ hantverksbageri, skriver en bok och brinner för giftfri, ­ närproducerad mat som lagas från grunden. ånga av oss såg My Feldt på tv i Dessertmästarna hösten 2015. När säsongen närmade sig slutet tillhörde hon favoriterna… då hoppade hon plötsligt av programmet.   – Jag var gravid i 6:e månaden och påfrest- ningen blev för stor. Kroppen sa ifrån, all energi tog slut och jag rasade ihop. Tur var väl det, jag är en riktig tävlingsmänniska och lyssnar inte på kroppen så bra, säger My. Idag mår Mys lilla dotter, som är tredje ­ barnet, alldeles utmärkt. Men My kommer aldrig mer tävla i sitt yrke igen.   – Jag behöver ingen annan som bedömer om jag är dålig eller bra på det jag gör. Medaljer kostar för mycket, man hamnar i händerna på sponsorerna och ens egna åsikter puttas undan. Mina värderingar är starkare än så, säger hon bestämt. LEV SÅ NATURLIGT SOM MÖJLIGT My har ett starkt driv att försöka leva och äta så naturligt, giftfritt och närproducerat som möjligt!   – Kroppen mår inte bra av alla kemiska tillsatser. Allas våra matval handlar om planeten M