Kör gokart inne och ute

Utmana vännerna i ett fartfyllt gokartrace! Gokart är en rolig aktivitet som får adrenalinet att pumpa lite extra. I Halmstad har vi både inomhus- och utomhusbanor. Här kan du räkna med en rolig fartupplevelse!

Utomhusbanor vid Östra stranden

Östra Strandens Gokartbana i Halmstad har, sedan den grundades 1981, byggts om och moderniserats flera gånger. Här finns en större och en mindre bana. Den stora banan välkomnar de som är tolv år och uppåt. Med hjälp av elektronisk tidtagning kan ni utmana varandra i familjen, i kompisgänget eller varför inte på afterworken? Kolla prislistan för att läsa mer om de olika racepaketenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Lilla banan är lämpad för barn från sju år. Här är det också möjligt att boka in kalaset som garanterat kommer impa på barnen!

Efter en tur på gokartbana avsluta dagen med ett dopp i hvet på Östra stranden eller fortsätt att utmana varandra i minigolf på Japans golfbanor.

Fem bilar kör gokart i Gokarthallen i Halmstad

Gokarthallen i Halmstad. Foto: Gokarthallen

En av Sveriges längsta inomhusbanor

Slottsmöllans industriområde hittar du Gokarthallen i Halmstad. Den grundades 1996 och är en av Sveriges äldsta banor. Med en längd på 414 meter är den dessutom en av de längsta! Här finns bilar för både vuxna och barn från sju år. Handikappanpassade bilar finns också att tillgå. Banorna har god ventilation, och service och underhåll av bilar sköts av utbildad personal. Även här är det möjligt att boka paket för barnkalas.

Slottsmöllan, där Gokarthallen finns, kan du även prova flera andra aktiviteter så som Prision Island, äventyrsgolf, skateboard, klättring, kanot med mera. Passa på att avsluta med en god måltid på Magasinet på Slottsmöllanlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster eller en härlig kopp caffe på I´m Coffelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Mer sport och aktiviteter

Guldkorn

Mer av Halmstad