Spaupplevelser

Hallänningar lever längst i hela Sverige. Kanske är det förmågan att ta vara på livets goda som gör skillnaden? Unna dig ett besök på någon av Halmstads avkopplande spaanläggningar.

I Halmstad finns flera spaanläggningar att välja på, både stora spa och små genuina relaxavdelningar.

Handdukar och ljus

Foto: Mostphotos Johann Helgason

Spa intill havet

Hotel Tylösandlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster finns The spa. Ett prisbelönt och populärt spa, med storslagen utsikt och förstklassigt läge. Havet ligger utanför dörren och panoramavyn över sanddynerna suddar ut gränserna mellan inne och ute. Upplevelserna överraskar, inspirerar och släpper loss mycket kreativ energi. Här är det okej att skratta och ha kul, samtidigt som du unnar dig avkoppling och njutning. The Spa listas ofta som ett av Sveriges bästa spa.

Tylebäck Hotell & Konferenslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster välkomnas du till en stund av stillhet och ro på en relax mitt i naturen. Anläggningen har ett fantastiskt läge i strandskogen mellan Tylösand och Frösakull. Här råder lugnet och hela anläggningen är inbäddad i grönska. I vilstolen är det bara fågelkvitter och tallarnas sus som hörs.

Ansiktsbehandling

Foto: Mostphotos Syda Productions

Citynära spaupplevelser

Hotell Continental Relax & Spalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster är ett spa med charmigt läge i Halmstad City. Spaupplevelserna är många. Vad sägs om utomhusbad i varm källa, fotbad, infrabastu, basturum, sinnenas rum, gym och relaxrum med sköna vilstolar? Lägg därtill ett stort utbud av behandlingar för alla sinnen som ger dig den avkoppling du förtjänar.

På ett av södra Sveriges största äventyrsbad kan du uppleva vattenäventyr alla dagar i veckan. Men på torsdagskvällen råder lugnet och stillheten på Halmstad Arena Bad. Då bjuds du in till Aftonbad för vuxna, en kväll för relax och avkoppling. Belysningen dämpas, levande ljus tänds och stämningsfull musik fyller badet.

Mer spa och wellness

Guldkorn

Mer av Halmstad