Aftonbad på Halmstad Arena

På ett av södra Sveriges största äventyrsbad kan du uppleva vattenäventyr alla dagar i veckan. Men på torsdagkvällar råder lugnet och stillheten på Halmstad Arena Bad.

Då är det dags för aftonbad med fokus på avkoppling. Belysningen dämpas, levande ljus tänds och stämningsfull musik fyller badet. För den som vill går det att börja kvällen med ett träningspass – Aqua eller Aqua Extreme, för att sedan njuta av lite välförtjänt avkoppling. Men det går minst lika bra att dyka upp efter träningspassen är avslutade.

Arombastu

Arombastu är ett bastubad med det lilla extra. Med hjälp av eteriska oljor skapas dofter som påverkar våra sinnen positivt. Oljorna droppas i vatten som sedan hälls över bastuaggregatet. En bastuvärd använder sedan olika viftningstekniker för att sprida vattenångan och aromerna till dig och de andra badgästerna. Dofter av bland annat eukalyptus, citrus, pepparmynta, mandarin, grape och skog är några av de du kan uppleva i arombastun. De har antingen uppfriskande, rensande eller lugnande inverkan på kropp och själ.

Under aftonbadet erbjuds tre sittningar i arombastun. Du väljer själv din tid. Andra sittningen kryddas med extra doftupplevelser och vid den tredje erbjuds också peeling.

Peeling

Vill du passa på att bli mjuk och len i huden kan du också prova kroppspeeling. Peelingen har en renande och cirkulationshöjande effekt och finns med doft av vanilj, kaffe, mintchoklad, mynta och sommar.

Energi för kropp och själ

Vill du fylla på energidepåerna innan ditt aftonbad håller badcafét öppet en del av kvällen. Här serveras bland annat kalla och varma drycker, smörgåsar, sallader och våfflor.

Öppettider och pris

Se priser och tider på Halmstad Arena bads webbplats. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Mer spa och wellness

Guldkorn

Mer av Halmstad