Unik inredning, loppis och second hand

Att ge hemmet en personlig prägel genom äldre prylar och föremål ligger verkligen i tiden. Oavsett om det handlar om loppisfynd, antikviteter, retroprylar eller bara det där speciella så finns det flera butiker i Halmstad som lockar fram både nostalgi och kreativitet. Dessutom gynnar det hållbarhet och välgörenhet!

Loppis med lantlig känsla

Till Patriks Prylarlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster vallfärdar kunder från hela Sverige. Den unika inredningsbutiken ligger på landet i ett ombyggt gammalt stall i Röinge, bortom Snöstorp. Här strosar du runt bland annorlunda prylar – gamla, nya och återbrukade. Vägg i vägg ligger dessutom Lindas Ekocafélänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, ett mysigt och ekologiskt café i härlig lantmiljö.

Utanför Getinge ligger den mysiga och unika butiken Perstorp 101länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Här kan du köpa blommor, prylar och inredningsdetaljer. Mia´s inspiration och inredninglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster hittar du i ett gammalt renoverat stall ute på landet utanför Eldsberga. Här botaniserar du bland inredningsdetaljer och blommor.

Inredning i butiken Patriks Prylar

Foto: Destination Halmstad, Patriks Prylar

Citynära second hand och loppis

Att smita in på Röda Korsetlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster är alltid en bra idé. Här möts du av en välsorterad butik med ett brett utbud och bra priser. På Cityknallenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster hittar du begagnade och antika föremål, samlarobjekt och riktiga fynd. Gå vilse i de många rummen och gångarna ibland allt mellan himmel och jord. Erikshjälpenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster är en stor och välfylld secondhandbutik med goda chanser till fyndläge. Ett tips är att hänga på låset då många gobitar försvinner tidigt. Busfrö Nytt & Byttlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster är en modern, färgglad och spännande secondhandbutik där du kan fynda bland hundratals kvadratmeter av kläder och saker – Allt i mycket fräscht skick.

Hos Myrornalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster kan du hitta allt från den klassiska Rörstrandkoppen till nostalgiska LP-skivor. Här finns även en del vintage. Halmias loppislänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster är en stor loppis där sortimentet hålls skiftande med nya saker varje dag, något som gör att du gärna kommer tillbaka. I utkanten av Halmstad hittar du Atelje 18länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, här omges du av handplockad inredning och produkter av högsta kvalitet.

Kläder och kudde i butiken Myrorna

Foto: Destination Halmstad, Myrorna

Halmstad-second hand på nätet

Annas Annorlundalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster är en webbshop baserad i Halmstad med udda prydnadssaker, sköna ting och lokalt hantverk. Ibland dyker butiken även upp som Pop-up-butik runt om i Halmstad.

Butiker som säljer second hand i Halmstad

Listan nedan hämtas från Google My Business.

Röda Korset Second hand

101 omdömen

Busfrö

35 omdömen

Byring & Bråte

53 omdömen

Blacklist Company

64 omdömen

Cityknallen

20 omdömen

Kretsloppan

79 omdömen

Erikshjälpen Second Hand

515 omdömen

Myrorna

114 omdömen

Anna Annorlunda

0 omdömen

Mer shopping

Guldkorn

Mer av Halmstad