Unik inredning, loppis och second hand

Att ge hemmet en personlig prägel genom äldre prylar och föremål ligger verkligen i tiden. Oavsett om det handlar om loppisfynd, antikviteter, retroprylar eller bara det där speciella så finns det flera butiker i Halmstad som lockar fram både nostalgi och kreativitet. Dessutom gynnar det hållbarhet och välgörenhet!

Loppis med lantlig känsla

Till Patriks Prylarlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster vallfärdar kunder från hela Sverige. Den unika inredningsbutiken ligger på landet i ett ombyggt gammalt stall i Röinge, bortom Snöstorp. Här strosar du runt bland annorlunda prylar – gamla, nya och återbrukade. Vägg i vägg ligger dessutom Lindas Ekocafélänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, ett mysigt och ekologiskt café i härlig lantmiljö.

Utanför Getinge ligger den mysiga och unika butiken Perstorp 101länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Här kan du köpa blommor, prylar och inredningsdetaljer. Mia´s inspiration och inredninglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster hittar du i ett gammalt renoverat stall ute på landet utanför Eldsberga. Här botaniserar du bland inredningsdetaljer och blommor.

Citynära second hand och loppis

Att smita in på Röda Korsetlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster är alltid en bra idé. Här möts du av en välsorterad butik med ett brett utbud och bra priser. På Cityknallenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster hittar du begagnade och antika föremål, samlarobjekt och riktiga fynd. Gå vilse i de många rummen och gångarna ibland allt mellan himmel och jord. Erikshjälpenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster är en stor och välfylld secondhandbutik med goda chanser till fyndläge. Ett tips är att hänga på låset då många gobitar försvinner tidigt. Busfrö Nytt & Byttlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster är en modern, färgglad och spännande secondhandbutik där du kan fynda bland hundratals kvadratmeter av kläder och saker – Allt i mycket fräscht skick.

Hos Myrornalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster kan du hitta allt från den klassiska Rörstrandkoppen till nostalgiska LP-skivor. Här finns även en del vintage. Halmias loppislänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster är en stor loppis där sortimentet hålls skiftande med nya saker varje dag, något som gör att du gärna kommer tillbaka. I utkanten av Halmstad hittar du Atelje 18länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, här omges du av handplockad inredning och produkter av högsta kvalitet.

Halmstad-second hand på nätet

Annas Annorlundalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster är en webbshop baserad i Halmstad med udda prydnadssaker, sköna ting och lokalt hantverk. Ibland dyker butiken även upp som Pop-up-butik runt om i Halmstad.

Butiker som säljer second hand i Halmstad

Listan nedan hämtas från Google My Business.

Röda Korset Second hand

101 omdömen

Busfrö

24 omdömen

Byring & Bråte

53 omdömen

Blacklist Company

61 omdömen

Cityknallen

17 omdömen

Kretsloppan

71 omdömen

Erikshjälpen Second Hand

508 omdömen

Myrorna

101 omdömen

Anna Annorlunda

0 omdömen

Mer shopping

Guldkorn

Mer av Halmstad