Deutsch
Dansk
English

Cafeér i skogsbrynet

Njut av skogens lugn och sus till härligt nybakta scones. Prova en härlig våffla helt producerad på lokala råvaror. Kombinera din fiktur med en promenad i skogen eller ett besök på en av Halmstads alla gårdsbutiker.

Hafi gårdsbutik med trädgårdcafé

I det lilla köket i Brännarp, där Hafis historia en gång började för över 80 år sedan, ligger idag ett litet charmigt trädgårdscafé Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Här kan du njuta av nygräddade våfflor och nymalet kaffe i en hemtrevlig miljö. Caféet har öppet sommartid och i anslutning ligger Hafi Fabriksbutik med hela sitt delikatessortiment av sylt, marmelad, gelé, chutney, saft, glögg, mousserande drycker, must, torkad frukt, frysta bär och mycket mer. Öppet sommartid.

Fika på en bricka på Hafi:s sommarcafé i Halmstad

Hafi:s sommarcafé

Västergårdarna

I Hertered, mellan Åled och Simlångsdalen, ligger Västergårdarna Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. där Katarina och Kjell sedan många år producerat råvaror från gårdens egna lamm och grisar. Nu har de även slagit upp dörrarna till Västergårdarna gårdsbutik med våffelstuga Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. I en traditionell lantlig hemmiljö erbjuder de en god fika och förstklassiga köttråvaror. Allt som serveras är lokalt producerat, våfflorna bakas till exempel på gårdens egna ägg, mjöl från Berte Qvarn, Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. mjölk från Wapnö. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Till våfflorna serveras glass från SIA Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och kaffe från rosteriet på Slottsmöllan, I´m Coffee. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. I gårdsbutiken hittar du, förutom gårdens egna kött, även ägg, grönsaker och honung – även de från gårdens egna produktion.

Nicola’s Café

Utanför Marbäck vid Fylleån ligger Nicola’s Café Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. i fantastisk natur. Här servers hembakat och hemlagad fika och mat. Passa även på att utmana ditt sällskap i minigolf.

Utsikt från Nicolas café i Halmstad

Nicolas café

Gobiten

I skogen norr om Oskarström finns det mysiga caféet Gobiten Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Här kan du njuta av frasiga våfflor till nybryggt kaffe. Glöm inte att prova afternoon tea/coffe med Gobitens Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. hembakta scones, eller njut av en glass och en stunds avkoppling. Här naturen är en stor del av helhetsupplevelsen.

Mer natur och friluftsliv

Guldkorn

Mer av Halmstad