Jul i Halmstad

Från november till januari skapar vi riktig julstämning i Halmstad. Upplev julmarknader, pyssel och shopping i en stämningsfull miljö. Här samlar vi 2020 års julevenemang i Halmstad när julen närmar sig.

Dekoration och ljus på gator och torg. Arenor, kyrkor och staden fylls med människor som njuter av härliga julshower, mysigt pyssel, shopping och marknader för både stora och små. Som liten stad med stort hjärta och ett levande centrum välkomnar Halmstad dig att komma i julstämning. Under namnet Jul i Halmstad har vi samlat hela det juliga utbudet som finns tillgängligt från och med början av november.

Nedan presenteras ett utdrag ur vår evenemangskalender när julen närmar sig. För de senaste uppdateringarna sök i kategorin jul i vår evenemangskalender.

Skidåkare vid havet

Foto: Patrik Leonardsson

Vinter i Halmstad

När vintern kommer till Halmstad är vi redo. Här finns flera härliga utomhusaktiviteter att prova på. Åk skridsko inne eller ut. Passa på att ta en skidtur på stranden eller längs något av de förberedda spåren som dras när snön faller. Föredrar du att aktivitera dig inne i värmen? Var inte orolig här finns något både för den som uppskattar den friska luften och inomhusaktiviteter.

Mer kultur och historia

Guldkorn

Mer av Halmstad