Halmstad för de lite äldre barnen

Finns det något härligare än ett dopp i det blå? Att känna den lena sanden mellan tårna och höra de böljande vågorna slå mot land. Den värmande känslan från solens strålar och svalkan från de fläktande vindarna.

Bus, fart och spänning

För de lite större barnen är Slottsmöllan en plats med mycket att upptäcka. På Halmstad Aktivitetscenterlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster finns laserdome, gladiatorkamp, Prison island och Black pearl golf. För den som söker fart finns även Slottsmöllans skateparklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster med bland annat en tio meter bred ramp. Önskas fart från motorer bör ett besök på Gokarthallenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster stå överst på listan. Vill du nå nya höjder rekommenderar vi Halmstad klätterklubb.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsterSlottsmöllan finns allt för en dag fylld av bus, fart och spänning!

Östra stranden Gokartbanalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster kan du köra gokart utomhus. Passa på att arrangera en familjetävling för att se vem som är snabbast. På Halmstad Arenas område finns en skatebana med flera ramper. Njut av solen och åk.

Har familjen aldrig besökt Youmplänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster innan är det dags. Detta hoppfyllda nöje för hela familjen garanterar träningsvärk dagen efter, i alla fall för de vuxna.

Bollar och racket

Padel är lite av vår grej. I Halmstad finns flera padelbanor både inne och ute. Om du vill spela en annan racketsport finns flera banor att hyra. Vi har samlat hela utbudet på en separat sida om racketsporter.

Salta havsäventyr

Wakeboard, Stand up paddle, surfing eller kajak. I Halmstad hittar du alla varianter. Vi har samlat alla vattenäventyr på en gemensam sida.

Fler tips för familjen

Söker du fler tips och inspiration på vad du och barnen ska hitta på under ert besök i Halmstad? Ännu fler tips hittar du i våra guider anpassade för barn och familj.

Mer inspiration och guider

Guldkorn

Mer av Halmstad