Därför älskar jag Halmstad

Vad älskar du med Halmstad? Dela med dig till oss genom att skicka in ditt filmklipp där du berättar.

Det kan vara din bästa upplevelse här. Vad du gjorde. Hur det kändes. Det godaste du ätit. Det roligaste du har varit med om. Det vackraste du har sett. Något spännande. Stort och smått. Helt enkelt något som gör att ditt hjärta slår extra slag för Halmstad. Därför älskar jag Halmstad!

Filmestripe

Därför älskar vi Halmstad

Filmer från Halmstadbor och våra besökare. Inspireras, få tips och dela med dig av dina guldkorn. Se de senaste filmerna på vårt Instagramkonto @enjoyhalmstadlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Vi publicerar löpande. #ÄlskaHalmstad

"Alla underbara miljöer att springa, cykla och gå i"

"Vad finns det inte att älska med Halmstad"

"Bästa studentstaden"

"Närhet till skog och hav"

"Stränderna och HBK"

"Närhet till hav och aktiviteter"

"Kulturen och sommaren"

"Nära till allt"

"Beachvolleyboll"

Filmestripe
Flygfoto på människor som formar tre hjärtan

Foto: Anders Andersson

Så här gör du för att skicka in din film

Just nu har vi pausat e-tjänsten för att skcika in filmer. Är du intresserad av att skicka in en film till oss just nu. Vänligen kontakta Halmstad Tourist Center.

Filmestripe

Behandling av personuppgifter och samtycke

När du via vårt formulär skickar in din film, för att delta i Därför älskar jag Halmstad, godkänner du samtidigt nedan genom att bocka i en ruta.

Härmed godkänner jag att Destination Halmstad AB har rätt att lagra, bearbeta och publicera bilder/filmer/röstinspelningar med mig från kampanjen ”Därför älskar jag Halmstad”, i både tryckt och digital form, med ändamålet att kommunicera kring bolagets verksamheter samt att marknadsföra Halmstad som destination. Bilder/film är avsedda att publiceras på webbplats, i sociala medier och i informationsmaterial. Materialet är giltigt att använda under fem år från godkännandet. Du har rätt att när som helst återkalla ditt samtycke till personuppgiftsbehandlingen genom att maila diarium.dhab@halmstad.se. Ett återkallande påverkar inte lagligheten av sådan behandling som genomförts innan dess att ett återkallande sker.

Information om hur Destination Halmstad hanterar personuppgifter

Mer inspiration och guider

Mer av Halmstad