Strandtorp Golfklubb

Strandtorps golf ligger på ett utmärkt underlag i form av sandjord nere vid Östra stranden i Halmstad. Här finns en niohålsbana av parkkaraktär, som är öppen för alla och mäter 2 000 meter från gul tee.

Golfspelare på Strandtorp golfklubb i Halmstad

Foto: Per Nilsson

Golfbanan består av fyra par 3-hål och fem par 4-hål, par 32. Banan går i ett flackt område med träd, kullar och vatten i lagom variation. Här kan såväl nybörjare som mer erfarna golfspelare trivas.

På den stora rangen, med utslagsplatser både från matta och gräs kan du finslipa svingen eller bara slå några hinkar efter en dag på stranden. Utöver rangen finns en övningsgreen för puttning samt ett träningsområde för egna bollar. Strandtorp erbjuder också både nybörjarkurser och vidareutveckling av svingen.

Solnedgång över Strandtorps golfklubb

Foto: Per Nilsson

Mer än golf

I den lilla klubbstugan finns ett enklare café Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och en liten shop med det viktigaste du kan behöva för en golfrunda. Klubben på Strandtorp arrangerar också flera tävlingar för sina medlemmar och gäster är varmt välkomna. Är du sugen på att toppa golfupplevelsen med lite padel? Boka tid på någon av de två padelbanor Länk till annan webbplats. som finns vid klubbstugan. 

Mer våra golfbanor

Golfpaket

Golfbanor

Mer av Halmstad