Deutsch
Dansk

Logipaket - Golf och goda smaker

BEST WESTERN PLUS Grand Hotel Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. är beläget mitt i centrala Halmstad nära stadens gågator och intill tågstation och busstation. När scoren är räknad har du tid att njuta av middagar med guldkant på Grands kvarterskrog Stationsgatan44 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Välj mellan någon av golfbanorna Ringenäs GK eller Holms GK som samtliga kan bokas till ett rabatterat pris när du väljer att bo på Best Western Plus Grand Hotel! Observera att greenfee bokas och betalas separat till vald golfbana. Rabattkoden får du i hotellbokningsbekräftelsen.

Birdie – i paketet ingår

Pris från 800 kr/person (Totalt 1 600 kr)

Bogey – i paketet ingår

Pris från 1 265 kr/person (Totalt 2 530 kr)

Double bogey – i paketet ingår

Pris från 2 480 kr/person (Totalt 4 960 kr)

Tillval: Tillägg i juli: 200 kr per person och natt
Enkelrumstillägg (DS): 400 kr per natt

Erbjudandet gäller under golfsäsongen 2023. Telefonnummer till hotellet: 035-280 81 00

Observera att greenfee bokas och betalas separat till vald golfbana. Genom att boka detta paket får du en rabattkod i din hotellbokningsbekräftelse. Använd rabattkoden när du bokar önskad bana.

Bokningsförfrågan

Skicka bokningsförfrågan direkt till hotellet, så blir du kontaktad av hotellet inom kort.
Vilket logipaket önskar ni boka? * (obligatorisk)
Vilket logipaket önskar ni boka?

Jag godkänner att Golfhuvudstaden/Destination Halmstad AB och hotellet lagrar mitt namn och adressuppgifter för att kunna skicka ut information och erbjudanden via nyhetsbrev. * (obligatorisk)
Jag godkänner att Golfhuvudstaden/Destination Halmstad AB och hotellet lagrar mitt namn och adressuppgifter för att kunna skicka ut information och erbjudanden via nyhetsbrev.

Kontaktuppgifter
Kontaktuppgifter
Mer golfpaket

Mer av Halmstad