Deutsch
Dansk

Logipaket - Golf med guldkant

Kombinera din passion för golf med oss på ProfilHotels Halmstad Plaza! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Spendera en härlig dag på västkustens trevligaste golfbanor och avsluta dagen med en lyxig hotellupplevelse. I vårt förmånliga paket erbjuder vi det bästa av två världar – riktigt bra golf och total avkoppling.

Välj mellan någon av golfbanorna Ringenäs GK, Holms GK eller Haverdals GK som samtliga kan bokas till ett rabatterat pris när du väljer att bo på ProfilHotels Halmstad Plaza! Observera att greenfee bokas och betalas separat till vald golfbana. Rabattkoden får du i hotellbokningsbekräftelsen.

Efter golfrundan väntar en härlig eftermiddag och kväll på ProfilHotels Halmstad Plaza. Svida om från golfhandskar till badrock och bege er till vår gemytliga relaxavdelning på våning 10. Här kan ni koppla av i både torrbastu och ångbastu - eller varför inte skämma bort er med ett härligt fot-spa. Avrunda sedan kvällen med en välkomponerad tvårättersmiddag i vår restaurang Angelini med inspiration från det italienska och amerikanska köket. Efter middagen sover ni gott i våra sköna sängar från Carpe Diem och startar nästkommande dag med en härlig rainshower-dusch samt en generös och energirik frukostbuffé.

I logipaketet ingår

  • Övernattning i vald rumskategori
  • Inträde till relaxavdelning
  • Lån av badrock samt badtofflor
  • Trerättersmiddag
  • Generös och näringsrik frukostbuffé

Observera att greenfee bokas och betalas separat till vald golfbana. Genom att boka detta paket får du en rabattkod i din hotellbokningsbekräftelse. Använd rabattkoden när du bokar önskad bana.

Priser

Från 1280 kr/person med del i standard dubbelrum
Från 1655 kr för enkelrum

Tillägg i juli: 200kr per person i dubbelrum och natt. Enkelrumstillägg: 300 kr per natt.
Tillval: Sen utcheckning (14.00) 200 SEK rum. Vinpaket 2 enheter 200 SEK per person.

Erbjudandet gäller endast på ProfilHotels Halmstad Plaza och i mån av tillgänglighet fr.o.m. 1 april – 30 september 2023. Bokningen är ej bekräftad innan hotellet återkopplat bokningen. Bokningen betalas vid ankomst. Vid avbokning senare än 13.00 dagen innan incheckning gäller full debitering. Telefonnummer till hotellet: 035-240 10 00.

Bokningsförfrågan

Skicka bokningsförfrågan direkt till hotellet, så blir du kontaktad av dem inom kort.

Jag godkänner att Golfhuvudstaden/Destination Halmstad AB och hotellet lagrar mitt namn och adressuppgifter för att kunna skicka ut information och erbjudanden via nyhetsbrev. * (obligatorisk)
Jag godkänner att Golfhuvudstaden/Destination Halmstad AB och hotellet lagrar mitt namn och adressuppgifter för att kunna skicka ut information och erbjudanden via nyhetsbrev.

Kontaktuppgifter
Kontaktuppgifter
Mer golfpaket

Mer av Halmstad