Golfspel på unik arena

Halmstad Golfarena är en speciell plats där du är omringad av oändliga golfmöjligheter.

Det första du kommer till på anläggningen är den enorma äventyrsgolfen som går under namnet Himalayas samt två av Golfarenans familjestugor. Vänder du blicken ser du chip- och puttområdet bölja fram med sina fantasifulla kurvor.

I anslutning till övningsområdena ligger Arenahuset. I Arenahuset finns mysiga hotellrum, många med storslagen utsikt över Kattegatt och egen toalett samt dusch. Här finns även ett mysigt café med bar, en sommarrestaurang och ett nyrenoverat proffsgym.

Du behöver alltså inte vara sysslolös! Vare sig du vill golfa, relaxa eller träna så har du redskapen runt hörnet. Golfarenan är verkligen för alla – inte bara golfare. Det spelar ingen roll om du är proffs på touren eller om du inte upptäckt golfen ännu – här utvecklas du som du vill och i din egen takt. Välkommen till en avslappnad och oförglömlig vistelse på Halmstad Golfarena.

I paketet ingår

  • En övernattning på Halmstad Golfarena
  • 1 x frukost
  • Spel på äventyrsbana/puttning Himalaya
  • 1 x dagskort (fri tillgång till hela Golfarenan inkl. golfbanan, träningsytor och fria rangebollar)
  • Fri tillgång till gym, bastu och träningspass
  • Fri WiFi

Tillval: Det finns möjlighet att boka till lunch, middag samt spel på någon utav Golfhuvudstadens banor (starttid i mån av tillgänglighet).

Pris från 1 185 kr/person

Erbjudandet gäller för golfsäsongen 2021. Högsäsong – Inga golfpaket under perioden 1/7-15/8-2021. Telefonnummer till Golfarenan: 035-241 19 20

Bokningsförfrågan

Skicka bokningsförfrågan direkt till Golfarenan, så blir du kontaktad av dem inom kort.


Ankomstdag

Avresedag


Golf, andra aktiviteter med mera
Jag godkänner att Golfhuvudstaden/Destination Halmstad AB och hotellet lagrar mitt namn och adressuppgifter för att kunna skicka ut information och erbjudanden via nyhetsbrev. * (obligatorisk)
Jag godkänner att Golfhuvudstaden/Destination Halmstad AB och hotellet lagrar mitt namn och adressuppgifter för att kunna skicka ut information och erbjudanden via nyhetsbrev.

Kontaktuppgifter
Kontaktuppgifter
Mer golfpaket

Mer av Halmstad