Deutsch
English

Golf och aktiviteter

Bo på nyrenoverade hotell Good Morning Hotel Halmstad Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. med närhet till inlandsgolf och roliga aktiviteter.

Bor du på Good Morning Halmstad Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. har du ett perfekt utgångsläge för en trevlig golfrunda på någon av Golfhuvudstadens sex 18-hålsbanor och fem 9-hålsbanor, inte minst de vackra inlandsbanorna. Du kan även kombinera resan med roliga aktiviteter och sevärdheter som evenemang, bad och strand, shopping, gårdsbutiker, besök i stadskärnan med mera.

Hotellet är beläget på Hallarna nära E6:ans södra infart. Starta dagen med en härlig frukostbuffé på hotellet. Är du morgonpigg och vill vara först ut på golfbanan, så går det bra att be personalen i receptionen att förbereda en frukostpåse med smörgås, juice och kaffe/te att ta med. Kvällstid får du gärna besöka restaurangen för att avnjuta en välsmakande middag.

Hela hotellet har kostnadsfri trådlös wifi-uppkoppling och bilen parkerar du kostnadsfritt precis utanför.

I paketet ingår

  • Övernattning (del i dubbelrum)
  • Frukostbuffé
  • 1 greenfee*

Pris från 995 kr/person

*Hotellet samarbetar med följande golfklubbar: Ringenäs Golf, Hotell & Konferens, Haverdals Golfklubb och Holms Golfklubb.

Erbjudandet gäller för golfsäsongen 2024. Gäller endast nybokningar och kan ej kombineras med andra erbjudanden. Telefonnummer till hotellet: 035-18 35 00.

Bokningsförfrågan

Skicka bokningsförfrågan direkt till hotellet, så blir du kontaktad av hotellet inom kort.

Ankomstdag * (obligatorisk)
Ankomstdag
Avresedag * (obligatorisk)
Avresedag

Vilken eller vilka golfbanor önskar ni spela på? * (obligatorisk)
Vilken eller vilka golfbanor önskar ni spela på?
Vänligen uppge tid och dag för spel samt eventuella andra önskemål här.
Jag godkänner att Golfhuvudstaden/Destination Halmstad AB och hotellet lagrar mitt namn och adressuppgifter för att kunna skicka ut information och erbjudanden via nyhetsbrev. * (obligatorisk)
Jag godkänner att Golfhuvudstaden/Destination Halmstad AB och hotellet lagrar mitt namn och adressuppgifter för att kunna skicka ut information och erbjudanden via nyhetsbrev.

Kontaktuppgifter
Kontaktuppgifter
Mer golfpaket

Mer av Halmstad