Deutsch
English

Golf med citypuls

Clarion Collection Hotel Norre Park Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. är ett familjärt och gemytligt hotell inrymt i ett vackert sekelskifteshus som ligger i den centrala och grönskande delen av Halmstad.

Ett stenkast från hotellet ligger Nissan som erbjuder ett trevligt promenadstråk utmed ån. Redan idag kan du uppleva Halmstads fina kulturutbud med Hallands Konstmuseum Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., konstverk och den centralt belägna Halmstads Teater Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. med ett stort utbud av föreställningar. Allt detta samt en mängd restauranger, butiker och andra sevärdheter ligger på promenadavstånd från hotellet.

I paketet ingår

Pris

Från 1580 kr/person **
Enkelrumstillägg: 350 kr/person.

*Hotellet samarbetar med Holms Golfklubb, Ringenäs Golf, Hotell & Konferens, Haverdals Golfklubb, Tönnersjö Golf.
**Erbjudandet gäller under golfsäsongen 2024, dock ej under vecka 25–32.

Bokningsförfrågan

Skicka bokningsförfrågan direkt till hotellet, så blir du kontaktad av dem inom kort. Telefonnummer till hotellet: 035-21 85 55

Ankomstdag * (obligatorisk)
Ankomstdag
Avresedag * (obligatorisk)
Avresedag

Vilken eller vilka golfbanor önskar ni spela på? * (obligatorisk)
Vilken eller vilka golfbanor önskar ni spela på?

Vänligen uppge tid och dag för spel samt eventuella andra önskemål här.
Jag godkänner att Golfhuvudstaden/Destination Halmstad AB och hotellet lagrar mitt namn och adressuppgifter för att kunna skicka ut information och erbjudanden via nyhetsbrev. * (obligatorisk)
Jag godkänner att Golfhuvudstaden/Destination Halmstad AB och hotellet lagrar mitt namn och adressuppgifter för att kunna skicka ut information och erbjudanden via nyhetsbrev.

Kontaktuppgifter
Kontaktuppgifter
Mer golfpaket

Mer av Halmstad