Golfhuvudstaden Halmstad Tour

Golfhuvudstadens populära tävlingsturné är i år, 2019, tillbaka för sjätte året i rad. Denna gång med ett nytt namn och ny samarbetspartner – Golf Digestlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Golfhuvudstaden Halmstad Tour – Golf Digestlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster är årets partävling som du inte får missa! Det är vår populära tävlingsturné som återigen genomförs, den här gången i samarbete med Golf Digestlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Tillsammans genomför vi under sommaren 18 deltävlingar den 6 juni–25 augusti runt om i Sverige. På varje plats kvalificerar sig två lag till Halmstad-finalen.

I år avgörs finalspelet på Halmstad Golfarena och Holms Golfklubb den 13–14 september. Årets finalboende är Scandic Hallandialänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster i centrala Halmstad. Vilka lag tar hem de härliga utlandsresorna i år – kanske är det ditt lag? Hoppas vi ses i sommar!

Mer information om tävlingen

Golf Digest webbplatslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster hittar du mer information om anmälan, de olika deltävlingarna, årets priser med mera.

Mer golfhuvudstaden

Golfpaket

Golfbanor

Mer av Halmstad