Golfhuvudstaden Halmstad Tour

Golfhuvudstadens populära tävlingsturné har arrangerats sedan 2014. Förra året fick tävlingen nytt namn - Golfhuvudstaden Halmstad Tour. Årets turné genomförs i samarbete med Svensk Golf.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Golfhuvudstaden Halmstad Tour – Svensk Golflänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster är årets partävling som du inte får missa! Det är vår populära tävlingsturné som årligen genomförs. Under sommaren genomförs cirka 18 deltävlingar runt om i Sverige. På varje plats kvalificerar sig två lag till Halmstad-finalen som spelas 11-12 september.

Mer information om tävlingen

Mer information om tävlingen 2020 hittar du på tävlingssidan på Svensk Golfs webbplatslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Här hittar du mer information om anmälan, de olika deltävlingarna, priser med mera.

BESLUT GÄLLANDE TÄVLINGSTURNÉ 2020:

Tillsammans har Svensk Golf och Golfhuvudstaden tagit beslut om att inte genomföra årets Golfhuvudstaden Halmstad Tour – i samarbete med Svensk Golf. Tävlingsturnén var planerad att genomföras under sommaren 2020, med final i Halmstad. Vi har arbetat hårt för att hitta lösningar utifrån rådande rekommendationer/riktlinjer från såväl FHM som Svenska Golfförbundet men det är för många faktorer som gör att det inte är möjligt. Tyvärr ser vi inte att vi kan genomföra turnén på ett sätt som säkerställer en säker och givande leverans för alla parter.

Klubbarna kommer kontakta er om ni har anmält ett lag för tävling 2020.
Vi blickar framåt och hoppas få träffa er alla under 2021.

Vi önskar er en fantastisk golfsommar!

För frågor angående Golfhuvudstaden Halmstad Tour kontakta oss på info@golfhuvudstaden.se alternativt sanna.friborg@egmont.se.

Mer golfhuvudstaden

Golfpaket

Golfbanor

Mer av Halmstad