Golf med goda smakupplevelser

Resan till Halmstad faller dig lätt i smaken. Här erbjuds gastronomiska upplevelser utmed havet, på golfrestauranger eller i stadskärnan.

Efter en härlig dag på golfbana kan du tillsammans med golfkompisarna eller den du tycker allra mest om njuta av en välsmakande middag på en av Halmstads alla restauranger. Med drycker från världens alla hörn och välkomponerade rätter från när och fjärran kan Halmstad erbjuda något för alla smaker.

Dryckesprovingar

Dryckeskunskaperna i Halmstad är goda och utbudet är stort. För dig som vill lära dig allt om vinets, Champagnens och Whiskey spännande historia och smaker finns flertalet alternativ att välja på. Med stor finess och balans presenteras dryckerna med trevliga tilltugg. på Fox and anchor Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., Hotel Tylösand Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. eller A little party Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Den som föredrar kaffe eller öl ska bege sig till Slottsmöllans historiska miljö. Där får du lära dig mer om öl- och kaffeproduktion. I am coffee Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och Halmstad brygghus Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. erbjuder provningar i kombination med tilltugg, allt för att smaklökarna ska få bästa upplevelsen.

Detta är bara några exempel på dryckesprovningar som erbjuds i Halmstad. En trevlig och social aktivitet som du med fördel kan kombinera golfresan med.

Gårdsbutiker

I Halland möter både havet sjöar och böljande åkrar de djupa skogarna. Det ger goda förutsättningar till att producera goda råvaror lokalt. Överallt finns gårdsbutiker som utifrån sina förutsättningar skapat blomstrande verksamheter med hållbarhet i fokus.

Det lokalproducerade är djupt rotat i den halländska historien där var man och kvinna under århundranden kämpade hårt för att överleva på sina odlingar och boskap. Idag har verksamheterna andra förutsättningar, men känslan och stoltheten finns kvar.

Efter en avkopplande dag på golfbanan är det enkelt att svänga förbi några gårdsbutiker för att ta del av de halländska råvarorna. Köp färgsprakande grönsaker fån Ugglarps Grönt Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., ost i alla former från Kvibille Ostbod Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. eller korvar, kött och charkuterier utan tillsatser på Wapnö Gård Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Missa inte Hallands äldsta gårdscharkuteri Gudmundsgården Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Mer golfhuvudstaden

Golfpaket

Golfbanor

Mer av Halmstad