Färjelinjen Grenå–Halmstad

Sen den 1 februari 2020 trafikerar Stenalines färja Stena Nauticalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster att sträckan Halmstad– Grenå. Dagligen under vardagarna går två avgångar i vardera riktning. Under helgen avgår en tur i respektive riktning.

Till och från färjan

Till fots

I Danmark kan du borda färjan redan i Århus genom att gå på tåget som tar dig direkt till färjan. Väl framme i Halmstad hoppar du på en buss som tar dig direkt till Resecentrum/Halmstad C och stannar på Stationsgatan, samma sida som järnvägsstationshuset. Åker du från Halmstad bordar du färjan via en buss på samma plats: Resecentrum/Halmstad C på Stationsgatan, samma sida som järnvägsstationshuset.

Med bil

Stenalines hemsidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster hittar du vägbeskrivning för hur du når Sverigeterminalen i Grenålänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Stenaline har även en sida med vägbeskrivning till Danmarksterminalen i Halmstadlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Under turen

Under den fyra och en halv timme långa turen kan du njuta av god mat, shopping, bus och lek. Här finns även möjlighet till avkoppling och bara vara.

Mer bra att veta

Mer av Halmstad