Deutsch
Dansk

Färjelinjen Grenå–Halmstad

Sedan den 1 februari 2020 trafikerar Stena Lines färja Stena Nautica Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. sträckan Halmstad–Grenå. Under vardagarna går vanligen två avgångar dagligen i vardera riktning. Helgtrafiken kan variera, men vanligen går en tur i vardera riktning under söndagar.

Weekend i Halmstad eller Grenå

En tur med färjan från Grenå till Halmstad möliggör en härlig weekend i på svenska västkusten. Kika in på vår weekendsida för att hitta ett förslag som passar dig. Ska du istället bege dig till Grenå? Stena Line har samlat tips på vad du kan göra kring Grenå. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.visitdjursland.com Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. kan du också läsa ännu mer vad Århusregionen, som Grenå ligger i, har att erbjuda.

Inne på Stena Lines färja mellan Halmstad och Grenå

Till och från färjan

Till fots

Du kan boka biljett utan fordon under högsäsong. Högsäsong för färjan brukar vara från slutet av juni till mitten av augusti. Har du frågor kring biljetter vänligen kontakta Stenaline. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

I Danmark kan du boarda färjan redan i Århus genom att gå på tåget som tar dig direkt till färjan. Väl framme i Halmstad hoppar du på en buss som tar dig direkt till Resecentrum/Halmstad C och som stannar på Stationsgatan, samma sida som järnvägsstationshuset. Åker du från Halmstad boardar du färjan via en buss som utgår från samma plats: Resecentrum/Halmstad C på Stationsgatan, samma sida som järnvägsstationshuset.

Med bil, cykel och andra fordon

Året runt kan du boka biljetter med fordon. Även cykel räknas som fordon. På Stena Lines hemsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. hittar du vägbeskrivning för hur du når Sverigeterminalen i Grenå Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Stenaline har även en sida med vägbeskrivning till Danmarksterminalen i Halmstad Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Stena Lines färja mellan Halmstad och Grenå

Under turen

Under den fyra och en halv timme långa turen kan du njuta av god mat, shopping, bus och lek. Här finns även möjlighet till avkoppling och bara vara.

Mer bra att veta

Mer av Halmstad