After Beach

Fråga vem som helst, Halmstadbo eller besökare, så känner de sannerligen till after beachen på Solgårdenlänk till annan webbplats i Tylösand. Även i Vilshärad finns en härlig after beachlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster med otroligt vacker utsikt över Kattegatt.

After beach på Solgården i Tylösand

After beachen i Tylösandlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster är en riktig klasssiker. Hit kommer tusentals gäster varje år för välsmakande drinkar och bra musik under soliga sommardagar. Solgården tillhör Hotel Tylösandlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och är placerad mellan sanddynerna och hotellet. Från sen eftermiddag varje dag, hela sommaren, är det fullt ös från då dagens after beach-band gör entré på scenen.

Vi kan rekommendera att du beger dig till Solgården i god tid. Varma sommardagar är det många personer på stranden och området fylls upp snabbt. När du väl är där så köp en svalkande drink i baren, dansa i publiken eller sitt och njut vid ett bord till musiken. Vill du ha lite extra lyxkänsla kan du boka ett VIP-bord på en av de vädersäkra terrasserna. Då får du utsikt över scenen, havet och alla människor som njuter av den fantastiska stämningen.

Ett annat tips är att sitta i sanddynerna precis utanför After Beachen. Du hör musiken tydligt och får en lite lugnare men minst lika skön atmosfär. Se till att ha med dig en picknickkorg – för när du väl är där, vill du inte gå därifrån.

Vilshärads after beach

Afterbeachen, eller vi kanske ska säga after padeln i Vilshäradlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster har hållt igång sedan 2007. Här har du en fantastisk vy ut över havet samtidigt som du kan njuta av härlig musik och god mat från Zigges garagelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Intill after beachen finns en av Sveriges vackraste padelbanor – Vilshärad padellänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Här kan du kombinera after beach med ett dopp i det blå såväl som en tur på padelbanan.

After beach för barnfamiljer

För barn och vuxna med barnasinnet kvar kör Strandgården After beachlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster på barnens vis med populära barnsånger och besök av kända barnfigurer under sommaren.

Mer bad och kustliv

Guldkorn

Mer av Halmstad