Fira nyår i Halmstad

Välkommen att fira in 2023 tillsammans med oss i Halmstad. En härlig pärla på västkusten Här har vi bland annat samlat tips på boendepaket och nyårsöppna restauranger.

Tre personer håller tomtebloss

Foto: Annastasia, Mostphotos

Take away och nyårsöppna restauranger

Lyxa till nyårsafton med ett restaurangbesök eller beställ hem en smakfull nyårsmeny som take away. Listan nedan fylls på löpande.

Vi kunde inte hitta några evenemang med den nuvarande filtreringen.

Vänner skålar på nyår

Foto: Aleksandra Davydov, Mostphotos

Nyårspaket med boende

Extra lyxigt nyårsfirande blir det med en övernattning och festmeny på något av Halmstads hotell/Lyxa till det med en övernattning och festmeny på något av Halmstads hotell över nyår. Här har vi samlat tips på boenden som erbjuder njutfulla nyårspaket. Fler paket läggs till löpande.

Du kan även se var i Halmstad det finns ledigt boende under nyårshelgen via vår tjänst ledig logi. Gott nytt år 2023!

Vi kunde inte hitta några evenemang med den nuvarande filtreringen.

Gula och rosa fyrverkerier mot en svart himmel

Foto: Mostphotos

Fyrverkerier

Det finns flera platser runt om i Halmstad där du kan se fyrverkerier vid tolvslaget på nyårsnatten. Några platser brukar uppskattas lite extra. Från Galgberget har du vy över stora delar av centrala Halmstad. På Tylösands strand kan du ofta uppleva ett färgsprakande fyrverkeri som Hotel Tylösand Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. bjuder på.

Skjuta egna raketer

Vill du skjuta egna raketer? Under nyårsafton och fram till 03.00 på nyårsdagen kan du skjuta raketer utan tillstånd i Halmstad. Med några undantag. Du får inte skjuta i de mest centrala delarna av Halmstad city eller närmare än 200 meter från Länssjukhuset, ett flertal sjukhem, ålderdomshem, servicehus och servicecentra inom kommunen samt vid/på Halmstads ridhus. På Halmstads kommuns webbplats kan du se mer detaljerad information om vad som gäller för raketskjutning i Halmstad. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Mer jul

Mer av Halmstad