Tysk flagga
English
Swedish
En konduktör går utanför tåget
En person vinkar in ett flygplan
En man betalar på bussen

Res till Halmstad

Halmstad City Airport

Halmstads flygplats är en riktig city-flygplats med alla fördelar det innebär. Den finns endast 3,5 kilometer från centrum och varje år sker sammanlagt ca 12 000 starter och landningar här.

Bra flygmöjligheter är idag en viktig förutsättning för aktiva och framgångsrika relationer inom näringsliv, politik, idrott och kultur. Därför har Halmstads flygplats en viktig roll i utvecklingen av regionen.   

Varje vecka gör det stora antalet avgångar till och från Stockholm resandet enkelt och lätt, både för affärsresenärer och privatpersoner. De korta avstånden mellan parkering, terminal och flygplan är tidsbesparande och gör resandet bekvämt. Halmstads Flygplats gör det möjligt att delta i affärsmöten, förhandlingar och sammanträden långt bort. Åk tidigt på morgonen, delta i ditt möte och kom hem lagom i tid till middagen med familjen på kvällen. Eller gör en uppskattad blixtvisit hos nära och kära.   

Det erbjuds dessutom chartertrafik till flera olika destinationer under året. Tullpersonal och passpolis kommer till flygplatsen i samband med internationell trafik.   

Upptagningsområdet är stort, med en radie på ca sju mil. Resenärerna kommer från hela Halland och flera kommuner i västra Småland, vilket gör Halmstad City Airport till den smidigaste startpunkten för ca 300 000 personer.

Kontaktinformation

Telefonnummer
035-18 26 00

E-postadress
halmstadcityairport@halmstad.se

Webbsida
www.halmstadcityairport.se

Hitta hit

Besöksadress
Tre Hjärtans väg 12
30241 Halmstad

Vägbeskrivning
Klicka på på kartan till höger för vägbeskrivning.

Var är jag?
Klicka på på kartan till höger för att se din position.

Bra att veta