World of Riccardos

I södra Vapnödalen, strax utanför Halmstad stad, hittar du Möllegård. I detta vackra naturlandskap har Riccardo skapat en italiensk oas. Här görs egenproducerad italiensk glass i högsta kvalitet. Det finns även en antipasti bar och ett café med italienska smaker.

Beläget bland åkrar och skog är detta ett perfekt ställe för att koppla av och absorbera den vackra naturen. På gården finns djur, bland annat höns, tuppar och två hästar. Ät en glass, klappa djuren och ta en promenad i den varierande naturen längsmed Prins Bertils stig. Eller njut av god mat på Riccardos mysiga uteplats eller inomhus. Oavsett, kommer du att åka därifrån med belåtenhet.

År 2014 öppnade Riccardo även en antipastibar i Möllegård. Med råvaror från till exempel Toscana, Pisa, Bioviola (Sicilien) och Halmstad. Här kan du äta lunch eller köpa med er produkter hem.

Även i city

Har du inte möjlighet att ta dig ut till vackra Möllegård för en stunds avkoppling med Riccardos glass. Tur för dig att Riccardos även har öppnat i Halmstad city. Mot Fredsgatan ska du bege dig om du är sugen på italensk glass.

Riccardos italenska glass

Att skapa en lyxig och högkvalitativ hemlagad italiensk glass var Riccardos mål när han år 2006 startade World of Riccardo. Ett viktigt element är familjerecepten, som ihop med de rätta råvarorna från Italien, Frankrike, Tyskland och Belgien, gör glassen smakfull och underbart krämig. Riccardo varierar smakerna efter säsong. Därför finns till exempel saffran- och pepparkaksglass kring jul och hallonglassen – Riccardos egen favorit – bara under ett par sommarmånader varje år.

Mer mat och dryck

Guldkorn

Mer av Halmstad